Fastelavn for fuld musik

Morsø Garden førte an i fastelavnsoptog gennem Nykøbings gågade. Omkring 70 store og små gik med

9
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

NYKØBING:Superman, en politibetjent, ulvelignende dyr og en dalmatiner var blandt andet at finde i fastelavnsoptoget for fuld musik i Nykøbings gågade lørdag formiddag. Trods lidt kulde, og at solen lod vente på sig, afholdt det ikke de 70 deltagere, både store og små, som var festligt udklædte, i at gå med i optoget.

Det startede ved Jyske Bank og sluttede ved Løvbjerg, hvor katten blev slået af tønden. I spidsen for optoget gik Morsø Garden og slog tonen an med kendingsmelodien fra Olsen Banden filmen.

Senere, mens optoget med enkelte pauser bevægede sig gennem gågaden, spillede de blandt andet også numre som Birthe Kjær klassikeren Den Røde Gummibåd.

Gardemedlemmerne var alle udklædt.

- Vi er 17 med fra garden i dag. Folk har hver især bestemt deres egen udklædning. Vi har ikke aftalt noget sammen på forhånd, sagde Diana Brund Christensen, formand for Morsø Garden.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden