Golftalent

Hæder i Danmark - mod toppen i Italien

Golftalentet Sofie Kibsgaard synes på vej mod en stor weekend

Sofie Kibsgaard kan glæde sig både på og uden for golfbanen i denne weekend. Arkivfoto: Ole Iversen

Sofie Kibsgaard kan glæde sig både på og uden for golfbanen i denne weekend. Arkivfoto: Ole Iversen

Fredag blev hun hyldet af Dansk Golf Union i Kolding. Lørdag kan Sofie Kibsgaard hive et nyt topresultat hjem på Sardinien.

Her har hun i de seneste dage ført sig frem i Italian International Ladies Championship, og derfor var hun ikke til stede, da den hjemlige golfunion fredag aften tildelte hende Santander Talentudviklingsprisen med en pris på 25.000 kroner som supplement til den ærefulde kåring.

- Jeg er meget ked af ikke at kunne være her i aften til overrækkelsen af denne pris. Men jeg vil gerne have, at I ved, at jeg er dybt taknemmelig og meget glad for at modtage den. Tak til Santander og tak til DGU for støtten, lød det ifølge golf.dk i en videohilsen fra Sofie Kibsgaard.

Prisen kommer som opfølgning på en sæson med så store resultater i både Danmark og udlandet, at Sofie Kibsgaard også blev kåret som Årets Sportsnavn i Morsø Folkeblad. Og måske er 2019-sæsonen på vej til at blive skudt i gang med et nyt stort resultat.

I hvert fald bød fredag også på fremragende golf fra den 19-årige morsingbo, der på Golf Club Is Molas’ bane på Sardinien avancerede op i nærheden af podiepladserne i en rigtig god tredje runde.

Sofie Kibsgaard gik de 18 huller i 71 slag - et under banens par på en dag, hvor kun to af de 125 deltagere præsterede 70 slag. Det bragte morsingboen op på syvendepladsen med med kun tre slag til tredjepladsen. De to førende spillere er yderligere fire slag foran.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.