HF Mors overvandt offensivt forsvar

Offensiven hakkede en smule for HF Mors, da de søndag mødte Tvis

HF Mors U19 havde svært ved at omstille sig til det offensive forsvar fra Tvis

HF Mors U19 havde svært ved at omstille sig til det offensive forsvar fra Tvis

Tvis

HF Mors

27-34

Håndbold, u19 drenge liga

TVIS:U19 drengene fra HF Mors har været særdeles godt kørende i denne sæson, og morsingboerne spiller med i den absolutte top i U19 drenge ligaen. Søndag tog holdet deres sjette sejr i træk, da de vandt med 34-27 på udebane over Tvis. Efter søndagens sejr befinder HF Mors sig på rækkens 2. plads med et point op til Fredericia på 1. pladsen.

- Der skulle arbejdes for det i dag, men vi spillede en god anden halvleg, hvor vi var i kontrol, siger HF Mors-træner Lars Krarup.

Gæsterne fra Tvis praktiserede fra start et yderest offensivt forsvar, og det passede ikke HF Mors-spillerne. I første halvleg blev udeholdets angrebsspil noget hakkende, og i defensiven havde HF Mors vanskeligheder med at få dækket godt op på ydersiderne af forsvaret. Trods det lidt hakkende spil så førte HF Mors med 17-14 til halvleg.

I anden halvleg fik morsingboerne bedre styr på deres defensiv, og efter pausen var HF Mors generelt i fin kontrol. HF Mors havde også muligheden for at øge føringen yderligere, men fejlprocenten var lidt for høj i sidste del af kampen. Efter de 60 minutter vandt HF Mors med 34-27.

- Det passede ikke drengene, at det blev lidt hakkende, men vi fik dog sat flere gode angreb sammen, siger Lars Krarup, der samtidig roser Tvis for deres offensive forsvar.

- De dækkede virkelig godt op, og jeg roste også deres træner efter kampen, siger han.

Pausestilling: 14-17

Mål: Malthe Bull 7, Niklas Jensen 7, Magnus Norlyk 6, Victor Norlyk 6, Rasmus Houmøller 3, Kristoffer Vestergaard 2, Mikkel Krog 2 og Victor Thomadsen 1.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.