Hus nedbrændte totalt: Forsvundet beboer fundet i chok

En elektrisk fejl kan have forårsaget branden

Foto: Bo Lehm <i>Bo Lehm</i>

Foto: Bo Lehm Bo Lehm

LØDDERUP:Et hus på Harrehøjvej i Lødderup, der ligger lidt vest for Nykøbing Mors, udbrændte totalt natten til fredag. Det oplyser vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi Jan Nørrum.

Branden er muligvis opstået på grund af en elektrisk fejl i huset, men den endelige brandårsag bliver først fastslået senere, når politiets teknikere kan arbejde i brandtomten.

Branden blev anmeldt klokken 01.24, og huset var fuldstændig overtændt, da brandfolkene kom ud til adressen, fortæller indsatsleder Mogens Hansen fra Nordjyllands Beredskab på Mors.

I begyndelsen var der tvivl om, hvorvidt begge de personer, der havde været i huset, da branden brød ud, var kommet ud i live. Det betød, at der blev sendt tre hold røgdykkere ind i huset for at lede efter vedkommende, men efter nogen tid blev han fundet i god behold men i chok et stykke fra huset.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

Fredag morgen klokken seks var brandfolkene ved at pakke sammen efter knap fem timers indsats på stedet, hvor begge slukningstog fra stationen i Nykøbing havde været indsat.

Der bliver dog to mand på stedet for at holde brandvagt, inden man senere fredag kan lukke indsatsen helt ned, oplyser Mogens Hansen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden