Lam på menuen

LImfjordens Hus i Glyngøre vil slå rekord på 16 variationer af lammekød

Anne Brik Jensen
Sidste år kunne gæsterne sætte tænderne i 16 forskellige ?variationer af lam. Foto: Limfjordens Hus
Morsø 16. april 2018 13:23

GLYNGØRE: Spisestedet Limfjordens Hus i Glyngøre holder for tredje år i træk Lammeaften.

Kok på Limfjordens Hus Daniel Justesen vil i løbet af aftenen servere forskellige retter af lam og andre kulinariske oplevelser, der fortæller, at foråret er over os.

- Sidste år nåede vi 16 forskellige variationer af lam, og det slår vi naturligvis i år, fortæller Daniel Justesen.

Lammet, der er på menuen, har græsset på markerne udenfor Glyngøre og leveres af lammeavler Karsten Villadsen.

- Det er vigtigt for mig at vide, hvor mine råvarer kommer fra, og at de er af god kvalitet. Sammen med Karsten sikrer jeg mine gæster en god lokal smagsoplevelse af højeste kvalitet, siger Daniel Justesen.

Årets lammeaften afholdes 20. april.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...