Mors-Thy 2 overvandt svær start mod Aars

Startvanskeligheder blev hurtigt vekslet til en sikker sejr, da Mors-Thy 2 mødte Aars

Mors-Thy 2 fortsætter med at vise stor styrke i 2. division <i>Arkivfoto: Bente Poder</i>

Mors-Thy 2 fortsætter med at vise stor styrke i 2. division Arkivfoto: Bente Poder

AARS:Mens ligaholdet fra Mors-Thy er inde i en dårlig stime i ligaen, så går det omvendt rigtig godt for klubbens 2. hold i 2. division. Holdet har således ikke tabt en kamp siden 3. december, og siden det nederlag har Mors-Thy 2 taget syv sejre i træk. Lørdag skulle ligareserverne så forsøge at opretholde den gode stime i kampen på udebane mod Aars. Efter en dårlig start på kampen mod Aars fik Mors-Thy 2 kæmpet sig tilbage i opgøret, og udeholdet endte med at vinde 31-27.

- Bortset fra de første 10 minutter spillede vi en god kamp. Vi fik etableret en god defensiv base, og så var vi skarpe i vores angrebsspil, siger Rune Lanng, der stod i spidsen for Mors-Thy 2 i lørdagens opgør.

Udeholdets start på kampen var ikke god. Bagspillerne fra Aars voldte store problemer, og samtidig lavede Mors-Thy 2 for mange tekniske fejl, der blev straffet af Aars. Efter den dårlige start på kampen fik gæsterne så arbejdet sig ind i kampen igen. Med en forbedret defensiv, styret af Morten Libak og Rasmus Knudsen, fik gæsterne skabt kontakt til Aars igen. Udover den gode defensiv så var Mikkel Zimmers gode spil i det offensive også en af hovedingredienserne i, at gæsterne kom ind i kampen igen. Mod slutningen af første halvleg fik Mors-Thy 2 så bragt sig i front, og gæsterne kunne gå til pause foran med 14-13.

I anden halvleg fortsatte Mors-Thy 2 de gode takter fra første halvleg. Udeholdets føring blev stille og roligt udbygget, og som halvlegen skred frem, virkede Aars til at tabe pusten. Med fem minutter tilbage af kampen var Mors-Thy 2 komfortabelt foran. Et helbane pres fra Aars fremprovokerede dog et par tekniske fejl fra Mors-Thy, og Aars fik reduceret et par gange. Hjemmeholdet fik dog ikke for alvor vakt ny spænding i opgøret, og Mors-Thy 2 endte med at vinde med 31-27.

- Vi dækkede rigtig godt op, og Aars skulle ofte bruge lange angreb. Vi skulle lige i gang, men efter de første 10 minutter af kampen havde vi godt styr på det, siger Rune Lanng.

Kampfakta

Håndbold, 2. Division

Aars HK

Mors-Thy 2

Resultat: 27-31

Pause: 13-14

Mål: Mikkel Zimmer 8, Mickey Olah 5, Nik Haaning 5, Magnus Storgaard Pedersen 4, Morten Libak 4, Thomas Petersen 4 og Mathias Stisen 1.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.