Mors-Thy 2 sikrede sig top 3 med sejr over Tvis

Mors-Thy 2 fik søndag en sikker sejr over Tvis, og dermed er ligareserverne sikre på at slutte sæsonen i top 3

Selvom defensiven ikke fungerede, så vandt Mors-Thy 2 over Tvis <i>Arkivfoto: Bente Poder</i>

Selvom defensiven ikke fungerede, så vandt Mors-Thy 2 over Tvis Arkivfoto: Bente Poder

HOLSTEBRO:Mors-Thy 2 har leveret på et højt niveau i denne sæsons 2. division. Ligareserverne har faktisk leveret så godt, at de blander sig i toppen af rækken. Søndag skulle Mors-Thy 2 så i aktion på udebane mod Tvis, og hvis det blev til en sejr, så ville Mors-Thy 2 være sikre på mindst at slutte som nr. 3. Mors-Thy 2 endte med at vinde opgøret med 34-28, og dermed sikrede holdet sig top 3.

- Det var to unge hold, der rigtig gerne ville frem over stepperne. Begge hold kæmpede med det i defensiven, siger Mors-Thy 2-træner Lars Krarup.

Fra kampens start blæste begge hold til angreb, dog havde begge hold svært ved at få lukket af i defensiven. Udeholdets ellers så stærke defensiv havde svært ved at få skabt struktur og sammenhæng, dog hjalp målvogter Casper Würtz til med flere gode redninger. I offensiven havde Mors-Thy 2 let ved at komme frem til chancer, men i flere situationer brændte gæsterne store chancer. Trods en smule uskarphed så gik Mors-Thy til pause med en føring på 17-14.

I anden halvleg forsatte kampen i et højt tempo. I anden halvleg fik Mors-Thy 2 dog afsluttet med mere effektivitet, mens Casper Wurtz fortsatte med at levere godt spil i målet. I defensiven fik Mors-Thy 2 dog aldrig helt skik på sagerne. Det opvejede præstationen i offensiven dog for, og som anden halvleg skred frem, trak Mors-Thy 2 mere og mere fra Tvis. Efter et opgør med masser af mål endte Mors-Thy 2 med at vinde med 34-28.

- Det blev lidt en rodet affære, men vi fik de to point, og det var det vigtigste, siger Lars Krarup.

I sæsonens to sidste kampe møder Mors-Thy 2 Vendsyssel og Nørre Djurs. 

Kampfakta

Håndbold, 2. Division

Tvis 2

Mors-Thy 2

Resultat: 28-34

Pause: 14-17

Mål: Magnus Storgaard Pedersen 9, Nicklas Jensen 8, Oscar Von Ottingen 4, Thomas Petersen 4, Morten Libak 3, Mickey Olah 2, Nik Haaning 2, Frederik Adamsen 1 og Mathias Stisten 1.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.