Mors-Thy håndbold

Mors-Thy forlænger med playmaker

Rutinerede Stefan Nielsen har skrevet under på en ny aftale

Stefan Nielsen er også i Mors-Thy Håndbold i næste sæson.

Stefan Nielsen er også i Mors-Thy Håndbold i næste sæson.

Stefan Nielsen tager også en femte sæson i Mors-Thy Håndbold.

Den 32-årige playmaker, der sammen med Søren Pedersen er truppens ældste mand, er blevet enig med ligaklubben om at forlænge den nuværende aftale, så den løber til sommeren 2020.

- Jeg er glad for at kunne forlænge min aftale for endnu en sæson. Jeg synes, at det siger meget om mit forhold til Mors-Thy Håndbold, at jeg nu står over for min femte sæson. Mine og klubbens værdier er de samme, og jeg elsker den passion for håndbold generelt og for Mors-Thy Håndbold, som jeg oplever både i og omkring klubben, siger Stefan Nielsen.

- For mig handler det om, at der er balance i tingene, og her har Mors-Thy Håndbold vist stor imødekommenhed og fleksibilitet i forhold til at få min dagligdag med håndbolden og et civilt job til at gå op i en højere enhed, tilføjer han.

Taktisk stærk allround-spiller

Hos Mors-Thy Håndbold glæder klubbens sportschef, Henrik Hedegaard, sig over aftalen.

- Efter fire år kender vi efterhånden hinanden ret indgående, og vi ved, hvad vi får, ligesom Stefan også ved, hvad han har med at gøre i forhold til klub, træner og stab, siger han.

- Stefan er tidligere blevet omtalt som en allround-spiller, hvilket må siges at have sin rigtighed. Han er en spillertype, som let tilpasser sig til de opgaver, han bliver tildelt. Taktisk er han god, og han sætter sine medspillere godt i scene. Derudover er han en af de mest rutinerede spillere i en trup med en del unge spillere, siger Henrik Hedegaard.

Stefan Nielsen er i sine fire sæsoner i klubben noteret for i alt 278 ligamål - kun overgået af syv spillere på alle tiders topscorerliste over ligaspillere i Mors-Thy.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.