Mors-Thy Håndbold Akademi tog en ny storsejr

For anden gang i denne uge vandt Mors-Thy Håndbold Akademi stort over deres modstander i U19-ligaen

Mors-Thy U19 tog i den grad pynten af Skanderborg, da de to hold søndag krydsede klinger <i>Arkivfoto: Henrik Bo</i>

Mors-Thy U19 tog i den grad pynten af Skanderborg, da de to hold søndag krydsede klinger Arkivfoto: Henrik Bo

NYKØBING:Mors-Thy Håndbold Akademi er bare niveauer over de andre hold i U19-ligaen for tiden. I tirsdags massakrerede Mors-Thy U19 Fredericia på udebane med voldsomme 37-15, og søndag stod rækkens 3. plads fra Skanderborg så for skud, da østjyderne kom på besøg i Nykøbing. I søndagens topopgør afmonterede Mors-Thy Håndbold Akademi totalt Skanderborg, og selvom opgøret på papiret var en topkamp, så var det kun hjemmeholdet, der var på toppen i opgøret. Efter endnu en magtdemonstration, hvor særligt defensiven og keeper Casper Würtz funklede, vandt Mors-Thy U19 med hele 32-15.

- Sejren var aldrig i fare, og hele kampen igennem kværnede spillerne bare på, og igen fungerede vores angrebsspil bare. I defensiven stod vi også rigtig godt, og derudover stod Casper Würtz en rigtig god kamp med 28 redninger og en redningsprocent på 65, siger Mors-Thy Håndbold Akademi-træner Lars Krarup.

I søndagens opgør satte hjemmeholdet sig tidligt på begivenhederne. Skanderborg var med indtil stillingen 4-4, men derfra slog hjemmeholdet hul og tog føringen. I midten af halvlegen medførte en række udskiftninger fra hjemmeholdets side, at rytmen i angrebsspillet blev brudt en smule. Det hakkende angrebsspil fik dog ikke konsekvenser på måltavlen, for mod slutningen af første halvleg lukkede Casper Würtz helt ned i målet, og til halvleg førte Mors-Thy U19 med 15-10.

I anden halvleg gik Mors-Thy U19 tilbage til stammen fra starten af opgøret, og hurtigt genfandt hjemmeholdet rytmen. I angrebsspillet blev der fundet gode løsninger, og i defensiven stod holdet særdeles stærkt. Derudover fortsatte Casper Würtz med at tage fra i målet, og i anden halvleg blev Skanderborg holdt nede på blot fem scoringer. Udover den gode defensiv så fik Mors-Thy U19 også gjort brug af bredden i anden halvleg. Dette blev godt symboliseret ved Mikkel Lohmann, der fik chancen på stregen og gjorde det godt både defensivt og offensivt. Der var også comeback til profilen Anders Toft, der har været ude i længere tid med en skade. Efter en god præstation i anden halvleg vandt hjemmeholdet med 32-15.

- Mange folk bød sig til i dag, og vi leverede en rigtig god præstation, siger Lars Krarup.

Holder folk til ilden

Med søndagens sejr fortsætter Mors-Thy U19 deres vilde ridt i U19-ligaen, hvor holdet i flere kampe har sat deres modstander helt til vægs og taget store sejre. Lars Krarup er dog ikke bange for, at de mange store sejre bliver en sovepude for hans mandskab.

- Vi sørger jo for, at have to eller tre nye spillere i truppen hver gang, og de vil jo også gerne ind og bevise sig. Truppen består heller ikke kun af 10 spillere, men vi er nok 16 spillere, som alle er en del af truppen, og det giver et rigtigt træningsmiljø, hvor alle er ærgerrige efter at bevise sig, siger Lars Krarup.

Med sejren over Skanderborg har Mors-Thy U19 et forspring ned til GOG på rækkens 2. plads på et point, dog har GOG spillet to kampe mere end Mors-Thy U19.

Kampfakta

Håndbold, U19 Liga 

Mors-Thy Håndbold Akademi

Skanderborg Håndbold 

Resultat: 32-15

Pause: 15-10

Mål: Kristoffer Vestergaard 8, Anders Toft 5, Malthe Bull 5, Victor Norlyk 4, Mickey Olah 3, Mikkel Lohmann 2, Nicklas Jensen 2, Rasmus Houmøller 2 og Christoffer Brorson 1

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.