Mors-Thy siger farvel til to spillere

Nickolei Jensen og Lasse Justesen stopper til sommer

David Højmark
Det blev kun til to sæsoner i Mors-Thy Håndbold for Nickolei Jensen. Arkivfoto: Peter Mørk
Mors-Thy håndbold 12. februar 2018 12:00 - Opdateret 13. februar 2018 07:32

MORS-THY: Nickolei Jensen og Lasse Justesen er i gang med deres sidste sæson i Mors-Thy Håndbold.

Til sommer udløber begge spilleres kontrakt, og Mors-Thy oplyser i en pressemeddelelse, at såvel bagspiller Jensen som højrefløj Justesen ikke fortsætter i klubben.

- De er begge et par gode fyre, som vel nok er blevet en smule klemt, fordi andre spillere på deres positioner ganske enkelt har præsteret på meget højt niveau. Mors-Thy Håndbold takker begge for indsatsen i den blå trøje og ønsker held og lykke fremover, lyder det fra sportschef Henrik Hedegaard.

Både Nickolei Jensen og Lasse Justesen kom til Mors-Thy inden sidste sæson. Nickolei Jensen, der har en fortid som ungdomsspiller i HF Mors, kom til klubben fra Skive fH, hvor han i flere sæsoner havde været en stor profil.

I sin første sæson hos Mors-Thy blev det til 76 scoringer, selv om han også måtte undvære en del af sæsonens kampe som følge af en skade. I denne sæson har han i efteråret vikarieret på stregen for den skadede Asbjørn Madsen.

Lasse Justesen, der i 2016 skiftede til Mors-Thy fra HC Midtjylland, har især i denne sæson siddet meget på bænken og set Lasse Pedersen erobre spilletiden på højre fløj.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...