Mors-Thy-Skyum fik skovlen under Vejle

Efter to afgjorte kampe i træk fik Mors-Thy-Skyum onsdag en sejr

Mors-Thy-Skyum kravlede onsdag op på 3. pladsen i rækken, da de vandt over Vejle Idrætsefterskole <i>Arkivfoto: Henrik Bo</i>

Mors-Thy-Skyum kravlede onsdag op på 3. pladsen i rækken, da de vandt over Vejle Idrætsefterskole Arkivfoto: Henrik Bo

SKYUM:Mors-Thy-Skyum og Vejle Idrætsefterskole har haft mange dueller på det seneste. Før nytår var de to hold i samme pulje, og i 2023 har de to hold også begge været at finde i U17-ligaen. I de to holds indbyrdes opgør tidligere på sæsonen endte Mors-Thy-Skyum med at tabe på udebane med 26-30, men i onsdagens kamp på hjemmebane mod Vejle fik Mors-Thy-Skyum så deres revanche ved at vinde med 32-30.

- Vi spillede generelt med god kvalitet i angrebet, og i defensiven pressede vi i perioder Vejle til at lave tekniske fejl, siger Mors-Thy-Skyum-træner Rune Lanng.

Kampen startede ikke godt for hjemmeholdet, der ikke var helt skarpe. I defensiven manglede holdet redninger, og i den anden ende af banen brændte Mors-Thy-Skyum to straffekast indenfor kampens første 9 minutter. Den dårlige start fremtvang en timeout, og efterfølgende fik Mors-Thy-Skyum bedre styr på slagets gang. Forsvaret kom bedre i gang, mens skarpheden blev genfundet i det offensive spil. Derudover kom de offensive trusler ikke blot fra en spiller, men var spredt ud over hele holdet. Efter en god afslutning på halvlegen af Mors-Thy-Skyum var stillingen til halvleg 15-15.

I anden halvleg fortsatte hjemmeholdet det gode spil fra slutningen af første halvleg, og værterne trak yderligere fra Vejle. I defensiven blev der dækket godt op, hvilket resulterede i, at Vejle lavede tekniske fejl, der prompte blev straffet af hjemmeholdet. Mod slutningen af kampen havde Mors-Thy-Skyum opbygget en føring på fire mål. Derfor blev afslutningen på kampen heller ikke helt spændingsfyldt, selvom Vejle fik sat et par reduceringer ind i slutminutterne. Mors-Thy-Skyum endte med at vinde kampen med 32-30.

- Det var dejligt at få skovlen under Vejle. Vi fik kæmpet os tilbage i kampen i dag efter en dårlig start, og så roste jeg efterfølgende spillerne for, at alle bød ind, siger Rune Lanng, der glæder sig over sit holds seneste præstationer.

- I de sidste par kampe har det set rigtig solidt ud, og nu håber jeg på, at vi kan få sat en stime sammen her i slutningen af sæsonen, siger Rune Lanng.

Kampfakta

Håndbold, U17-drenge Liga 

Mors-Thy-Skyum

Vejle Idrætsefterskole

Resultat: 32-30

Pause: 15-15

Mål: Anton Houe 6, Frederik Bak 6, Jonas Dehn Nielsen 5, Nikolaj Hansen 5, Mads Struntze 4, Tobias Strøm 3, Noam Emil Klainberger 2 og Jonathan Rokkjær 1

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.