Morsø

Multipark får støtte fra DBU

Penge på vej til Morsø Multipark fra Dansk Boldspil-Union

Morsø Multipark har fået en god hjælp af DBU til at komme videre. Det grafiske billede er et forslag til, hvordan en del af projektet kan komme til at se ud.

Morsø Multipark har fået en god hjælp af DBU til at komme videre. Det grafiske billede er et forslag til, hvordan en del af projektet kan komme til at se ud.

NYKØBING:Morsø Multipark har fået en tidlig julegave fra Dansk Boldspil-Union (DBU) i form af 70.000 kroner.

Det er Morsø Kommune, der har ansøgt om beløbet som tilskud til at udvikle projektet.

Bestyrelsen hos Foreningen Morsø Multipark er glade for skulderklappet til Mors fra DBU og ser frem til at få den stærke samarbejdspartner med ombord. Udover DBU er Lokale og Anlægsfonden (LOA) også en del af partnerskabet. LOA skal være med til at højne kvaliteten i projektet, så Morsø Multipark er tilpasset de mange brugere i området både nu og fremover.

- Vi takker DBU for støtten og glæder os til samarbejdet. Det bliver en god hjælp til at komme videre med de ambitiøse planer. Det er jo første gang, vi skal have et projekt som dette i mål, og både DBU og Lokale og Anlægsfonden har masser af viden og erfaring fra projekter rundt om i landet, siger Lauge Larsen, formand for multiparkens bestyrelse, og Peter Lillebæk fra bestyrelsen tilføjer:

- Det er vigtigt at slå fast, at Morsø Multipark bliver til meget mere end boldbaner. Ligesom DBU’s slogan "En del af noget større" skal den kommende multipark også rumme muligheder for mange forskellige typer idræt, kultur og læring. Der bliver noget for alle, fortæller Peter Lillebæk.

De 70.000 kr. er en del af anden uddeling fra DBU’s Udviklingspulje, der netop har uddelt støtte til projekter på tværs af dansk fodbold. Projektet er én af de 14 udvalgte blandt i alt 31 ansøgninger fra klubber og fodboldprojekter over hele landet.

De næste driblinger for arbejdet med multiparken bliver at få udarbejdet en samlet plan for Morsø Multipark inden sommeren 2018. En plan med detaljerede beskrivelser af indholdet og hvad det vil koste. På baggrund af materialet vil der herefter være et godt grundlag for at søge midler hos fonde og lokale puljer til at hjælpe med gøre planerne til virkelighed.

Lige nu er entreprenører i gang med at anlægge boldbaner på Dueholm Mark, som skal indvies til næste sommer.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.