Nicklas Graugaard tilbage til MTH

Målmandstalentet Nicklas Graugaard vender efter et år i Skive fH tilbage og er klar for Mors-Thy Håndbold

Jens Peter Svarrer
Nicklas Graugaard har i en årrække spillet ungdomshåndbold i HF Mors. Efter en sæson for Skive fH’s 1. divisionshold er han klar for Mors-Thy Håndbold i den kommende. Arkivfoto: Bo Lehm
Sport 13. marts 2019 12:01 - Opdateret 13. marts 2019 12:02

THY-MORS: Når sæson 2019/20 starter op, er målmanden Nicklas Graugaard tilbage i målet for Mors-Thy Håndbold efter et år i Skive fH.

Dermed tager det unge stortalent over efter Ronnie Nicolaisen og bliver makker med Søren Pedersen.

- Jeg har været glad for mit år i Skive fH, og jeg vender tilbage til Mors-Thy Håndbold med mange spilleminutter i benene og nogle gode erfaringer rigere. Jeg glæder mig til at komme hjem til Mors-Thy Håndbold og vogte målet sammen med Søren - forhåbentligt venter der masser af minutter til mig, siger Nicklas Graugaard i en pressemeddelelse.

I Mors-Thy Håndbold ser man frem til at få U21-landsholdsmålmanden tilbage i folden.

- Vi har fulgt Nicklas tæt i Skive fH, hvor han har været igennem en god udvikling og virkelig præsteret godt over hele sæsonen. Planen har hele tiden været, at Nicklas skulle tilbage til Mors-Thy Håndbold, og med det vi har set, er vi fuldt ud fortrøstningsfulde med Søren P. og Nicklas som makkerpar i den kommende sæson, lyder det fra Henrik Hedegaard.

Nicklas Graugaard bliver 20 år til maj, og til daglig er aktiv på tredje år på EUC Nordvest. Han bor i øvrigt stadig på Mors i Vester Jølby.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...