Ny ungepolitik endelig på vej

Styregruppe sætter gang i proces, der skal danne grundlag for den nye politik

Anne Brik Jensen
Direktør på børne- og kulturområdet, Peder Hanghøj, er en del af styregruppen bag den nye ungepolitik. Arkivfoto: Ole Geerthsen
Ungdomspolitik 14. marts 2018 13:00 - Opdateret 14. marts 2018 13:27

MORS: Kommunens nye ungepolitik har været længe undervejs. Men nu sker der noget.

På et møde 7. marts besluttede styregruppen, der består af alle udvalgsformændene samt direktørerne fra de fire udvalg, at sætte gang i processen.

Udvalget ønsker at høre de unge, og derfor er første step at hyre et eksternt firma, der kan hjælpe med at tilrettelægge det.

- Vi skal ud på ungdomsuddannelserne, folkeskolerne, produktionsskolen osv., hvor vi prøver at debattere, hvad der er vigtigt for de unge, siger Peder Hanghøj og fortsætter.

- Og når vi så får de unges ønsker, og hvad de synes er interessant, så må vi prøve at holde det op mod det, som politikerne synes er interessant og se, om der er nogle centrale temaer, vi skal have fat i. Og det er nok sådan, ungepolitikken bliver.

Det eksterne firma er endnu ikke fundet, men Peder Hanghøj forventer, at man kan sætte gang i processen med at tale med de unge allerede i foråret. Det afhænger dog af, om det lykkes at finde et firma, der kan nå det. Hvis ikke, kan tidshorisonten være nødt til at flyttes til efteråret.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...