Nykøbing-par er snart på vej hjem fra Peru

Bedemændene Elin og Hans Ole Vester har booket billet til et specialfly og ventes til København fredag

Elin og Hans Ole Vester, indehavere af en bedemandsforretning i Nykøbing, ventes fredag at komme hjem fra Peru. Arkivfoto: Bo Lehm

Elin og Hans Ole Vester, indehavere af en bedemandsforretning i Nykøbing, ventes fredag at komme hjem fra Peru. Arkivfoto: Bo Lehm

NYKØBING:- Vi har fået en melding om, at Elin og Hans Ole er på vej hjem. De har skrevet, at de skal med bussen tidligt tirsdag morgen og køre i et eller to døgn og derefter flyve fra Lima med et specialfly, som de har købt billet til.

Sådan siger Susanne Riis, medarbejder i Vesters Begravelsesforretning i Nykøbing mandag eftermiddag. Hendes arbejdsgivere, Elin og Hans Ole Vester, er, som NORDJYSKE beskrev i sidste uge, strandet under en ferie i Peru og har ikke kunnet følge de danske myndigheders opfordring til danskere i udlandet om at vende hjem som følge af coronaen.

I weekenden blev det ellers meddelt, at 22 danskere var på vej hjem fra det sydamerikanske land, efter at Udenrigsministeriet var gået aktivt ind i sagen. Men ifølge medarbejderne i Vesters Begravelsesforretning var disse danske turister rejst med et andet selskab og har boet i hovedstaden Lima. Parret Vester var rejst til inkabyen Machu Pichu i Andesbjergene i den sydlige del af Peru.

I Danmark fredag

- Elin og Hans Ole skulle efter planen lande i København fredag. Det var gode nyheder, og vi er så tilpasse med, at de kommer hjem nu, siger Susanne Riis.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.