Politi fandt oversavet jagtgevær: 26-årig fængslet

Den unge mand nægter at udtale sig, men er nu fængslet fire uger

Peter Witten
Arkivfoto: Michael Koch
Kriminalitet 11. februar 2018 19:01 - Opdateret 11. februar 2018 21:36

MORS: En 26-årig mand fra Nykøbing Mors blev søndag ved et grundlovsforhør ved Retten i Holstebro varetægtsfængslet fire uger, sigtet for ulovlig våbenbesiddelse.

Det sker efter politiet fandt et oversavet jagtgevær ved ransagning på en adresse i Nykøbing Mors, som den 26-årige "har tilknytning til", som det formuleres.

Efter et tip foretog Midt- og Vestjyllands Politi ransagning på flere adresser, som den 26-årige har forbindelse til, og på et af stederne fandt man det oversavede jagtgevær.

Tidlig søndag morgen blev den 26-årige anholdt og sigtet for ulovlig våbenbesiddelse under særligt skærpende omstændigheder, fordi det drejer sig om et oversavet jagtgevær, oplyser vagtchef Allan Riis fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Den 26-årige blev anholdt uden dramatik og var ikke i besiddelse af jagtgeværet, men politiet mener altså, at det er hans.

Den unge mand vil ikke forklare sig nærmere, men Retten i Holstebro valgte at varetægtsfængsle ham frem til 9. marts. Han overvejer nu, om han skal kære den afgørelse.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Nordjyske Plus

Henter artikler...