Politi fandt oversavet jagtgevær: 26-årig fængslet

Den unge mand nægter at udtale sig, men er nu fængslet fire uger

Peter Witten
Arkivfoto: Michael Koch
Kriminalitet 11. februar 2018 19:01 - Opdateret 11. februar 2018 21:36

MORS: En 26-årig mand fra Nykøbing Mors blev søndag ved et grundlovsforhør ved Retten i Holstebro varetægtsfængslet fire uger, sigtet for ulovlig våbenbesiddelse.

Det sker efter politiet fandt et oversavet jagtgevær ved ransagning på en adresse i Nykøbing Mors, som den 26-årige "har tilknytning til", som det formuleres.

Efter et tip foretog Midt- og Vestjyllands Politi ransagning på flere adresser, som den 26-årige har forbindelse til, og på et af stederne fandt man det oversavede jagtgevær.

Tidlig søndag morgen blev den 26-årige anholdt og sigtet for ulovlig våbenbesiddelse under særligt skærpende omstændigheder, fordi det drejer sig om et oversavet jagtgevær, oplyser vagtchef Allan Riis fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Den 26-årige blev anholdt uden dramatik og var ikke i besiddelse af jagtgeværet, men politiet mener altså, at det er hans.

Den unge mand vil ikke forklare sig nærmere, men Retten i Holstebro valgte at varetægtsfængsle ham frem til 9. marts. Han overvejer nu, om han skal kære den afgørelse.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...