Robotfirma vinder vækstpris for Nordjylland

Robotvirksomheden i Morsø Foodpark blev i aftes udnævnt til EY Entrepreneur Of The Year i Region Nordjylland

Carsten Tolbøll
Bila var repræsenteret ved kåringen i Aalborg af fra venstre HR-manager Britta Munk Overgaard, direktør Jan Bisgaard Sørensen, forretningsudvikler Michael Hyldgaard og softwaretekniker Emil Larsen. Privat foto
Erhverv 9. november 2018 08:18 - Opdateret 9. november 2018 11:28

NYKØBING: Mors-virksomheden Bila A/S er dette års vinder af EY Entrepreneur Of The Year i Region Nordjylland. Prisen, der gives til de dygtigste og mest innovative vækstskabere, blev overrakt ved et arrangement torsdag aften i Aalborg.

Bila, der leverer rådgivning, konstruktion, udvikling, implementering og servicering af robotanlæg, er kendetegnet ved godt købmandskab, vindermentalitet, engagerede medarbejdere og høj vækst, lyder det fra den regionale jury.

Danmark er blevet et foregangsland, når det gælder optimering af produktion og automatiseringsløsninger, typisk ved hjælp af industrirobotter, og den regionale jury hæfter sig bl.a. ved, at Bila er med til at drive denne udvikling.

- Juryen peger også på, at mere end 1000 automatiseringsløsninger til Danmark, Skandinavien det øvrige europæiske og amerikanske marked vidner om et stort potentiale, og en vinder med en karismatisk entrepreneur, der skinner igennem og har store ambitioner, siger Allan Terp, Partner i EY og ansvarlig for region Nordjylland i EY Entrepreneur Of The Year.

Med sejren er Bila A/S klar til landskåringen, som finder sted i Forum i København 29. november.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...