Slut med gammelt sygehus-look: Ny forhal gør det lettere at finde vej i sundhedshus

Indgangshallen i Morsø Sundhedshus renoveres - det bliver lettere at finde vej til lægeklinikker

Håndværkerne gik for et par uger siden i gang med at renovere forhallen i Morsø Sundhedshus, som blandt andet rummer lægeklinikker og kommunalt sundhedscenter. Foto: Peter Mørk

Håndværkerne gik for et par uger siden i gang med at renovere forhallen i Morsø Sundhedshus, som blandt andet rummer lægeklinikker og kommunalt sundhedscenter. Foto: Peter Mørk

NYKØBING:Når man træder ind af døren til den tidligere sygehusbygning i Nykøbing, så ligner forhallen stadig det, den var engang, nemlig indgangen til et sygehus. Men det er der i gang med at blive lavet om på.

Region Nordjylland fik i foråret tilsagn om at få en halv million kroner fra en statslig pulje til renovering af forhallen. Nu er arbejdet i gang.

- Indgangspartiet har været lidt forsømt i forhold til der, hvor lægerne har praksis, hvor bygningen jo er pænt renoveret, siger Poul Møller, kontorchef i regionens afdeling for anlæg og ejendomme. Han fortsætter:

- En del af formålet med renoveringen af forhallen er at gøre det nemmere for folk at finde vej.

Det gør man blandt andet ved at lægge forhallen og en bagvedliggende gang sammen ved hjælp af en åbning, og samtidig sløjfer man nogle døre.

- Der kommer også ny skiltning, så det bliver nemmere at orientere sig, fremhæver Poul Møller.

Renoveringen omfatter desuden nye lofter, belysning og nye døre i forhallen samt gulv og belysning i den bagvedliggende gang. Væggene skal have ny maling, og det samme skal indgangspartiet.

- Det skal males i en mere afdæmpet farve, siger Poul Møller.

Hele projektet er først afsluttet engang i slutningen af februar 2020, oplyser kontorchefen. Formodentlig er håndværkerne færdige inden da, men der er leveringstid på de nye stole, der indgår som en del af moderniseringen af forhallen.

Det er et lokalt firma, Morsø Tømrer- og Snedkerforretning, der har entreprisen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden