Stor donation til Limfjordsteatret

Egnsteatret i Nykøbing modtager 250.000 kroner fra den Den Jyske Kunstfond til projekt om teater på plejecentre i de lokale kommuner

Limfjordsteatret spiller for tiden ”Jul i den gamle havenisse-fabrik”. Foto: Lars Horn/Baghuset

Limfjordsteatret spiller for tiden ”Jul i den gamle havenisse-fabrik”. Foto: Lars Horn/Baghuset

NYKØBING:Limfjordsteatret vil ud på de lokale plejecentre.

Egnsteatret i Nykøbing har netop modtaget 250.000 kroner i støtte fra Den Jyske Kunstfond til projektet ”Udsigt fra et plejecenter”.

- Limfjordsteatret går i dybden på scenekunstens virkemidler, og teatret vil bringe oplevelser til beboere, pårørende og medarbejdere på plejecentre i kommuner i lokalområdet. De vil undersøge, om der er grundlag for i tæt samarbejde mellem partnerne at udvikle nye tiltag og metodikker inden for plejesektoren med afsæt i scenekunsten, skriver Den Jyske Kunstfond i en pressemeddelelse.

Den Jyske Kunstfond, som er den ene af de Regionale Kunstfonde, har netop uddelt den anden runde af puljemidler. Kunstfonden har valgt at støtte i alt 29 projekter, der vil bidrage til at styrke kulturelt iværksætteri i Jylland.

Fonden modtog i denne ansøgningsrunde nummer to i alt 42 ansøgninger, hvoraf i alt 29 projekter har fået den gode nyhed om, at de modtager støtte. Samlet set blev der søgt om tilskud for i alt 7,9 millioner kroner, og der blev uddelt midler for i alt 3,9 millioner kroner.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.