Teater

Stor donation til Limfjordsteatret

Egnsteatret i Nykøbing modtager 250.000 kroner fra den Den Jyske Kunstfond til projekt om teater på plejecentre i de lokale kommuner

Limfjordsteatret spiller for tiden ”Jul i den gamle havenisse-fabrik”. Foto: Lars Horn/Baghuset

Limfjordsteatret spiller for tiden ”Jul i den gamle havenisse-fabrik”. Foto: Lars Horn/Baghuset

NYKØBING:Limfjordsteatret vil ud på de lokale plejecentre.

Egnsteatret i Nykøbing har netop modtaget 250.000 kroner i støtte fra Den Jyske Kunstfond til projektet ”Udsigt fra et plejecenter”.

- Limfjordsteatret går i dybden på scenekunstens virkemidler, og teatret vil bringe oplevelser til beboere, pårørende og medarbejdere på plejecentre i kommuner i lokalområdet. De vil undersøge, om der er grundlag for i tæt samarbejde mellem partnerne at udvikle nye tiltag og metodikker inden for plejesektoren med afsæt i scenekunsten, skriver Den Jyske Kunstfond i en pressemeddelelse.

Den Jyske Kunstfond, som er den ene af de Regionale Kunstfonde, har netop uddelt den anden runde af puljemidler. Kunstfonden har valgt at støtte i alt 29 projekter, der vil bidrage til at styrke kulturelt iværksætteri i Jylland.

Fonden modtog i denne ansøgningsrunde nummer to i alt 42 ansøgninger, hvoraf i alt 29 projekter har fået den gode nyhed om, at de modtager støtte. Samlet set blev der søgt om tilskud for i alt 7,9 millioner kroner, og der blev uddelt midler for i alt 3,9 millioner kroner.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst