Stråtag brændte: Hus blev svært beskadiget

Brandvæsnet måtte rage taget ned for at få bugt med flammerne

Foto: Kurt Bering

Foto: Kurt Bering

MORS:En ældre ejendom på Enghaven på Mors ved Dråby Vig blev onsdag eftermiddag meget svært beskadiget af en brand, der brød ud under loftet. Det fortæller indsatsleder Henrik Gade Jespersen fra Nordjyllands Beredskab på Mors.

Der er tale om et hus, der ikke er fast beboet, men var planlagt brugt som fritidsbolig, så der var ingen i huset, da branden brød ud.

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

villabrand på morsFoto: Kurt Bering

Kampen mod flammerne var langvarig og ganske intens, idet det er et stråtækt hus.

- Flammerne er kravlet under stråtaget langs hele stråtaget, og vi har været nødt til at rage hele taget ned for at få det slukket. Så ejendommen er ikke beboelig, konstaterer Henrik Gade Jespersen.

Taget og førstesalen er brændt ud og stueetager er svært beskadiget af slukningsarbejdet, hvor beredskabet fra Mors fik hjælp fra Falck i Durup og Beredskabsstyrelsen i Thisted til at bekæmpe flammerne.

Det er ikke klarlagt, hvad der har startet branden under taget, der blev meldt ved 15.30-tiden onsdag eftermiddag. Ejendommen ligger mellem Alsted og Sønder Dråby på det nordlige Mors.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.