Tandem på dansk turné

Albumaktuelle Markus Brandt fra Nykøbing giver koncert på Café Holmen i aften sammen med makkeren Asbjørn Løvendahl Mogstad

Carsten Tolbøll
Asbjørn Løvendahl Mogstad (forrest) og Markus Brandt har en ?tandem som turbus, og i anhængeren er der plads til både ?guitarer og forstærkere. Privatfoto
Morsø 17. juli 2017 12:19

NYKØBING: Lørdag startede de på en tandem fra Skagen og spillede i Frederikshavn. I aftes gjaldt det Aalborg og i aften rammer de to unge singer/songwritere Markus Brandt og Asbjørn Løvendahl Mogstad Nykøbing, hvor de giver en gratis koncert på Café Holmen.

20-årige Markus Brandt vil være kendt i musikalske kredse på Mors, hvor han tog studentereksamen sidste år. Siden da har han fundet sammen med kollegaen Asbjørn Løvendahl Mogstad, der er 23 år og fra Sæby. De to mødte hinanden under et nordjysk talentforløb for sangskrivere, kaldet Lydkanten.

- Vi blev hurtigt gode venner og fandt en forståelse i hinandens musik. Jeg begyndte at tage med til Asbjørns koncerter som hjælpesanger. På turneen, hvor vi kommer rundt i det meste af Danmark, bakker vi hinanden op, fortæller Markus Brandt, der tilmed kan henvise til egen albumdebut.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Her ville vi gerne vise dig forslag til artikler fra vores magasiner, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Nordjyske Plus

Henter artikler...