To varebiler røg i grøften på Rute 26

Chaufførerne gik og ryddede op, da politiet fredag eftermiddag ankom til ulykkessted lige syd for Næssundvej

Helle Møller Larsen
På Rute 26 lige syd for ?Næssundvej-afkørslen kørte en dansk og rumænsk varebil ?sammen og ramte næsten ?hinanden frontalt. ?Chaufførerne slap uden ?skrammer. Foto: Bo Lehm
Trafikuheld 9. november 2018 16:17 - Opdateret 9. november 2018 16:30

MORS: To chauffører af to varebiler slap uden en eneste skramme, da deres biler kørte sammen og røg i hver sin side af grøften fredag eftermiddag kl. 13.30 på Rute 26 lige syd for afkørslen til Næssundvej.

- Vi fik melding om, at der var sket et frontalsammenstød, så derfor sendte vi en en paramediciner og to lægeambulancer til stedet, men da vi kom derud, gik chaufførerne ved deres biler og ryddede op. Bilerne har lige snittet hinanden, siger Anders Olesen, vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Til gengæld er bilerne så skadede efter sammenstødet, at de med vagtchefens ord som minimum skal en tur på værksted eller måske endda på skrotpladsen, når de er fjernet fra uheldsstedet.

De to hvide varebiler blev ført af henholdsvis en 66-årig mand fra Nykøbing og en rumænsk chauffør, hvis alder det ikke har været muligt at få oplyst.

Uenighed om årsag

Hvilken retning de to chauffører kørte i, da uheldet skete, ved politiet ikke. Men de kørte modsat hinandens køreretning.

- Der er uenighed om årsagen til uheldet, men begge biler var for tæt på midterstriben og skulle have holdt længere til højre, siger vagtchefen og fortsætter:

- Det er typisk uopmærksomhed, som er skyld i ulykker som denne. Men det kan også være den tætte tåge over Mors, tilføjer han.

Ifølge Midt- og Vestjyllands Politi skabte uheldet ikke trafikale problemer. Vejen var kortvarigt afspærret, men derefter var det muligt at passere uden problemer.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...