To vidt forskellige halvlege da Mors-Thy Håndbold Akademi slog Skjern

Anden halvleg var under niveau, da Mors-Thy Håndbold Akademi fredag slog Skjern med 35-25

Mors-Thy Håndbold Akademi kunne ikke finde melodien i anden halvleg af fredagens kamp mod Skjern <i>Arkivfoto: Henrik Bo</i>

Mors-Thy Håndbold Akademi kunne ikke finde melodien i anden halvleg af fredagens kamp mod Skjern Arkivfoto: Henrik Bo

NYKØBING:Mors-Thy Håndbold Akademi skulle fredag aften i aktion på hjemmebane mod Skjern i U19-ligaen. Det blev en kamp med to meget forskellige ansigter, for niveauet i de to halvlege var milevidt fra hinanden. Selvom niveauet var svingende, så vandt Mors-Thy U19 sikkert med 35-25 over Skjern.

- Jeg var utrolig tilfreds med første halvleg, hvor vi var gode i alle spillets facetter. Vores anden halvleg var nok noget af det dårligste i sæsonen, og der var ikke sammenhæng i hverken forsvar eller angreb, siger Mors-Thy Håndbold Akademi-træner Lars Krarup.

Selvom Mors-Thy U19 allerede har sikret sig 1. pladsen i puljen, så blev der ikke slækket på tingene fra kampens start. I angrebet kom hjemmeholdet med nemhed frem til scoringer, og i defensiven havde Mors-Thy U19 rigtig godt styr på Skjern. Efter en god første halvleg førte hjemmeholdet med hele 21-9 til halvleg.

- Vi havde ikke så meget at snakke om i pausen, for jeg var rigtig tilfreds med det, som spillerne havde leveret, siger Lars Krarup.

I anden halvleg faldt niveauet så for Mors-Thy U19. I egen offensiv blev der truffet forhastede og forkerte beslutninger, mens der i defensiven manglede sammenhæng. Hele halvlegen igennem kunne hjemmeholdet ikke få tingene til fungere. Hjemmeholdets store pauseføring gjorde dog, at kampen aldrig blev spændende, og Mors-Thy U19 endte med at vinde kampen med 35-25

- Vi taber jo anden halvleg med 14-16, og det kan jeg ikke huske, hvornår vi sidst har gjort. Normalt plejer vores spillere at kende deres roller til perfektion, men det så jeg ikke i kampen mod Skjern, og det ærgrer jeg mig over, siger Lars Krarup, der dog ikke er bekymret for, hvorvidt om hans mandskab er på vej ned i en formmæssig bølgedal inden DM-slutspillet i slutningen af april.

- Vi sparede flere af vores stamspillere mod Skjern, så vi har meget mere at byde ind med. Spillerne skal nok være klar, når det gælder, siger han. 

Kampfakta

Håndbold, U19 Liga 

Mors-Thy Håndbold Akademi

Skjern GF

Resultat: 35-25

Pause: 21-9

Mål: Malthe Bull 11, Kristoffer Vestergaard 9, Christoffer Brorson 5, Mickey Olah 3, Mikkel Lohmann 3, Anders Toft 2 og Rasmus Houmøller 2.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.