Trods corona: Nu kårer vi Årets Sportnavn på Mors i 2020

2020 var et frygteligt år i sportens verden, hvor corona spændte ben for det meste. Alligevel kårer Nordjyske nu årets sportsnavn på Mors sidste år

Også sidste års kåring af årets sportsnavn på Mors var speciel, da Frivilligfesten blev droppet på grund af Corona. Så vi samlede kandidatfeltet på Kirketorvet. Arkivfoto: Torben Hansen

Også sidste års kåring af årets sportsnavn på Mors var speciel, da Frivilligfesten blev droppet på grund af Corona. Så vi samlede kandidatfeltet på Kirketorvet. Arkivfoto: Torben Hansen

MORS:2020. Det smager af corona. Det smager af aflysninger og nedlukninger. Og det smager af drømme, der aldrig blev forløst.

Alligevel kårer Nordjyske nu Årets Sportsnavn på Mors i dette på mange måder annus horribilis for sportsudøvere, der havde glædet sig til at konkurrere i mesterskaber, som aldrig blev afviklet. De senere år har Morsø Kommune med frivilligfesten været Nordjyskes partner i forbindelse med prisuddelingen.

Og kommunen er igen medspiller i kåringen. Det er således Morsø Kommunes direktør for børn og kultur og Dorte Maibritt Jensen fra forvaltningen, der sammen med Lars Bang Bertelsen, redaktionschef for Nordjyske Thy-Mors, har udgjort den komite, som har udpeget årets sportsnavn.

Men ellers er ikke meget, som det plejer. Frivilligfesten blev som bekendt corona-aflyst, så kåringen af årets sportsnavn kommer til at foregå under noget mere ydmyge rammer. Komiteen har også valgt kun at pege på en kandidat til titlen. Normalt har vi nomineret tre topkanidater. Men i respekt for både pandemien og de mange ting, der blev aflyst sidste år, har vi altså valgt kun at hædre vinderen.

Når vi trods omstændighederne overhovedet kåret et årets sportsnavn, så handler det også om respekt. Nemlig for prisen og for det idrætsliv, der måtte gå så meget igennem under pandemien. Årets Sportsnavn på Mors 2020 hædres med 5000 kroner og en pokal til ejendom.

Vinderen hyldes ved en hemmelig kåring og offentliggøres onsdag aften på nordjyske.dk og i den trykte avis torsdag.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.