Tusinder længtes efter forår

Lidt over 3000 besøgte forårsmessen i Nykøbing. Konkurrencer og børneaktiviteter trak mange til

15
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Peter Mørk Peter Mørk

NYKØBING:Det er forår, når jungledyrene Hugo og Rita, maskotter i Jesperhus Feriepark, endelig vågner efter en lang vintersøvn. Det mente Mads Søltoft Larsen på tre år fra Bjergby, Han var til forårsmesse i Sparekassen Thy Arena Mors søndag sammen med sine forældre.

Han var blandt de omkring 3000 besøgende til den årlige og ottende forårsmesse i Sparekassen Thy Arena Mors i weekenden.

I alt 70 udstillere deltog i forårsmessen og fristede med inspiration til hus, have, fest og fritid. Arrangør Gunnar Bruhn Simonsen fortalte, at der udover et bredt udvalg til hus og have også var nye tiltag med i år.

- Vi har lavet en række aktiviteter for børnene som noget nyt i år, diverse smagsprøver og mulighed for at vinde præmier på indgangsbilletten, sagde han.

Ved standen med Mors Thy Lotteri 2019, hvor overskuddet går til ungdomsarbejdet i HF Mors og TIK Håndbold, var der konstant trængsel. For lotteriets hovedpræmie var en VW UP! Den forsøgte blandt andre Eva og Poul Krog fra Nykøbing at vinde.

Gunnar Bruhn Simonsen var godt tilfreds med travlheden og årets besøgstal.

- Der er nok tale om to til tre procent flere i forhold til sidste år, vurderede han.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.