Morten Balling forlader Mors-Thy

Til sommer skifter klubbens topscorer til dansk top-fire klub

Til sommer skifter MTH’s anfører og topscorer Morten Balling til en dansk top-fire klub. Arkivfoto: Diana Holm <i>diana.holm@nordjyske.dk</i>

Til sommer skifter MTH’s anfører og topscorer Morten Balling til en dansk top-fire klub. Arkivfoto: Diana Holm diana.holm@nordjyske.dk

THY:I Mors-Thy Håndbold græder man med det ene øje og smiler med det andet. Klubben har nemlig imødekommet et ønske fra Morten Balling, så han stopper et år før tid.

De blåblusedes topscorer og anfører har valgt at benytte en klausul i kontrakten, som giver ham mulighed for at skifte til en top-fire klub i Danmark til sommer.

Morten Balling har de seneste år været indgrebet af Mors Thy Håndbolds succes på banen og blev i sidste sæson kåret til årets liga spiller af fans på hbold.dk.

- Nu er tiden kommet til at spille om top placeringer i ligaen og forsøge at løfte mit spil et par niveauer på venstre fløj. Jeg vil meget gerne have flere kampe i den røde hvide landsholdstrøje. Det tror jeg et klubskifte kan forbedre chancerne for. Samtidig håber jeg på, at Mors-Thy Håndbold vil holde en dør åben, så vores veje krydses igen, siger Morten Balling.

Kæmper om slutspillet

Skiftet sker til sommer, og det meldes først ud tirsdag hvilken klub det bliver. Men altså en der ligger i top fire i ligaen. Indtil da kæmper Morten Balling med resten af holdet om en plads i slutspillet.

- De fyldte haller på Mors og i Thy, vil altid være min hjemmebane og en tid, jeg vil se tilbage på med stor glæde. Jeg vil gøre alt for at slutte godt af i den blå trøje, og ser frem til at kæmpe for en slutspilsplads til Mors Thy Håndbold, siger han.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.