Morten Olsen: En gang blandede bolsjer

Landstræner Morten Olsen var tilfreds med 2-0-sejren over Australien i den sidste testkamp inden EM.

Morten Olsen: En gang blandede bolsjer

En 2-0-sejr på hjemmebane over Australien i den sidste EM-test var nok til at gøre landstræner Morten Olsen tilfreds.

- Det var godt, vi vandt. Det er altid godt at få sejre, når vi skal sydpå, siger Morten Olsen.

Danskerne lavede mange pasningsfejl, og det er noget, der skal rettes inden EM.

- Det var en gang blandede bolsjer. Spillerne virkede til at have lidt tunge ben. Men det er vi ikke bange for. Vi skal træne lidt mindre i næste uge, og så bliver spillere friskere, siger Morten Olsen.

- Der er mange gode ting at tage med fra denne kamp, siger han.

Daniel Agger og Andreas Bjelland stod for de to danske scoringer. Agger scorede på straffespark, mens Bjelland nettede efter et hjørnespark. Simon Kjær blev udskiftet i pausen og erstattet af Bjelland.

- Bjelland var god med bolden, og han er en anden type spiller end Simon Kjær. Vi skal bruge de spillere, der passer bedst sammen, siger landstræneren.

Morten Olsen forsvarede Simon Kjær mod den kritik, der var af ham fra flere danske medier til det obligatoriske pressemøde efter kampen.

- Simon Kjær gjorde det fint, fastslår Morten Olsen.

Til gengæld erkendte Morten Olsen, at Christian Eriksen endnu ikke er oppe i EM-gear.

- Christian har ikke fundet sin form endnu. Vi arbejder videre med at finde formen. Han arbejder knaldhårdt, og på et eller tidspunkt rammer han formen. Forhåbentlig sker det til EM, siger han.

Den australske landstræner, Holger Osieck, var ikke specielt skuffet over nederlaget, men udtrykte respekt for det danske hold.

- Det var en test mod en god modstander. Vi kendte det danske hold på forhånd, og selv om resultatet ikke var med os, så var det en god test for os, siger Osieck.

Danmark skal om præcis en uge møde Holland i holdets første kamp ved EM.

/ritzau/