Morten Olsen forventer offensive tjekker

I efteråret ville Tjekkiet ingenting, da de gæstede Parken i VM-kvalifikationen og hev et 0-0-resultat hjem.

Morten Olsen forventer offensive tjekker

Det danske fodboldlandshold dominerede totalt, da Tjekkiet i september sidste år gæstede Parken i VM-kvalifikationen.

Et hav af chancer blev dog misbrugt, og Danmark måtte skuffende nøjes med 0-0, hvilket var et godt resultat for de defensivt indstillede tjekker.

Inden aftenens omvendte kamp i Olomouc forventer den danske landstræner, Morten Olsen, noget andet af Tjekkiet denne gang.

- Vi skal først og fremmest regne med alt fra dem. Men jeg tror, at de på hjemmebane vil spille en del mere offensivt, end de gjorde i Parken, siger landstræneren.

Danmark er presset til at få et godt resultat med hjem efter blot to point i tre kampe, men Morten Olsen vil ikke dømme danskerne ude af kampen om en VM-billet, hvis det ender med en nedtur i aften.

- Vi er forholdsvis gode til matematik og regning. Forskellen på de her to hold ligger måske i, at vi har spillet en udekamp mod Italien og tjekkerne har spillet en hjemmekamp mod Malta, lyder det fra Morten Olsen.

Tjekkiet har fem point - også for tre kampe. Italien topper gruppen med 10 point, og Bulgarien følger efter med seks point, men begge de mandskaber har spillet en kamp mere end Danmark og Tjekkiet.

Aftenens kamp begynder klokken 20.30.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.