Morten Olsen leder efter en venstre back

Der er ingen venstre back i den trup, landstræneren har udtaget til kampene mod Tjekkiet og Bulgarien.

Morten Olsen leder efter en venstre back

Landstræner Morten Olsen havde ikke valgt nogen venstre back, da han tirsdag udtog truppen til de to kommende VM-kvalifikationskampe mod Tjekkiet og Bulgarien.

Olsen erkender, at han mangler oplagte kandidater til pladsen, hvor han helst vil undgå at bruge Lars Jacobsen og Daniel Wass, der er bedst i højresiden.

- Vi har en problematik dér. Vi har brugt Daniel Wass som venstre back, men han har haft størst succes i højresiden.

- Vi har tidligere benyttet Lars Jacobsen som venstre back, men det vil jeg helst ikke. Lars spiller højre back og gør det strålende for både FC København og landsholdet på den position, siger Morten Olsen.

Landstræneren har blot udtaget 21 af de 23 spillere til kampene mod Tjekkiet og Bulgarien, og meget tyder på, at en af de to ledige pladser går til en venstre back.

- Vi søger og må tænke nogle dage over, hvad vi gør. Skal vi tage nogen, der ikke spiller så meget i hverdagen eller vælge en ung og uerfaren spiller? spørger Morten Olsen og lader svaret blæse i vinden.

Den mest oplagte kandidat i udlandet, Simon Poulsen fra italienske Sampdoria, får ikke megen spilletid. Det er blot blevet til 14 minutter i Serie A i år. Derudover er Nicolai Boilesen i Ajax først på vej tilbage efter en længerevarende skade.

Fra Superligaen har FC Midtjyllands Jesper Juelsgård tidligere været udtaget til landsholdet uden at gribe sin chance.

Landsholdet forbereder sig i Marbella i Spanien til det kommende opgør mod Tjekkiet den 22. marts. Fire dage senere venter Bulgarien i Parken.

Danmark har to point efter de tre første kampe i VM-kvalifikationen og ligger næstsidst i gruppe B.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.