Morten Olsen: Nu skal vi vinde resten

Landstræner Morten Olsen er ikke i tvivl om, at der skal sejre til, hvis Danmark skal med til VM i Brasilien.

Morten Olsen: Nu skal vi vinde resten

Det danske landshold skal ifølge Morten Olsen vinde resten af holdets fem kampe i kvalifikationen til næste års VM, hvis holdet skal med til slutrunden i Brasilien.

Det fastslår landstræneren efter tirsdagens 1-1-kamp i Parken mod Bulgarien.

- Vi skal i mit regnskab have 15 point. Vi skal vinde resten, siger Morten Olsen, der håber, at Danmark kan nå en playoff-plads som nummer to i kvalifikationsgruppe B.

- De point, vi måtte få mod Malta, bliver trukket fra, når toer-regnskabet skal gøres op i forhold til de andre grupper.

- Men vi har fortsat muligheder. Bulgarien har en svær udekamp i Italien, og Tjekkiet og Italien skal møde hinanden to gange, siger landstræneren, der i fredags kunne se sine spillere vinde med 3-0 i Tjekkiet.

- Det paradoksale er, at vi før de to kampe her sagde, at vi ville være tilfreds med fire point. Det er vi jo ikke, når vi vandt den første.

- Vi kunne have taget et gevaldigt skridt mod VM med en sejr over Bulgarien. Indstillingen var til det, men vores formåen var ikke til det.

- Teknisk var det ikke godt nok, og præcisionen i afleveringerne var ikke god nok mod et hold, der står så kompakt, siger Olsen.

Trods pointtabet lever VM-håbet fortsat, da Danmark nu har mødt Tjekkiet og Bulgarien to gange. Holdet har fire af de lidt nemmere kampe tilbage mod Malta og Armenien samt en svær opgave i Parken mod Italien.

Italienerne forventes med 13 point at vinde VM-kvalifikationsgruppe B, hvor Bulgarien nu har 10 point.

Tjekkiet har otte, mens Danmark har seks point. Bulgarerne har dog spillet en kamp mere end de øvrige hold.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst