Morten Olsen: Nu skal vi vinde resten

Landstræner Morten Olsen er ikke i tvivl om, at der skal sejre til, hvis Danmark skal med til VM i Brasilien.

Morten Olsen: Nu skal vi vinde resten

Det danske landshold skal ifølge Morten Olsen vinde resten af holdets fem kampe i kvalifikationen til næste års VM, hvis holdet skal med til slutrunden i Brasilien.

Det fastslår landstræneren efter tirsdagens 1-1-kamp i Parken mod Bulgarien.

- Vi skal i mit regnskab have 15 point. Vi skal vinde resten, siger Morten Olsen, der håber, at Danmark kan nå en playoff-plads som nummer to i kvalifikationsgruppe B.

- De point, vi måtte få mod Malta, bliver trukket fra, når toer-regnskabet skal gøres op i forhold til de andre grupper.

- Men vi har fortsat muligheder. Bulgarien har en svær udekamp i Italien, og Tjekkiet og Italien skal møde hinanden to gange, siger landstræneren, der i fredags kunne se sine spillere vinde med 3-0 i Tjekkiet.

- Det paradoksale er, at vi før de to kampe her sagde, at vi ville være tilfreds med fire point. Det er vi jo ikke, når vi vandt den første.

- Vi kunne have taget et gevaldigt skridt mod VM med en sejr over Bulgarien. Indstillingen var til det, men vores formåen var ikke til det.

- Teknisk var det ikke godt nok, og præcisionen i afleveringerne var ikke god nok mod et hold, der står så kompakt, siger Olsen.

Trods pointtabet lever VM-håbet fortsat, da Danmark nu har mødt Tjekkiet og Bulgarien to gange. Holdet har fire af de lidt nemmere kampe tilbage mod Malta og Armenien samt en svær opgave i Parken mod Italien.

Italienerne forventes med 13 point at vinde VM-kvalifikationsgruppe B, hvor Bulgarien nu har 10 point.

Tjekkiet har otte, mens Danmark har seks point. Bulgarerne har dog spillet en kamp mere end de øvrige hold.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.