Morten Olsen om Bendtners spritkørsel: Torskedumt

Landstræner Morten Olsen kalder Nicklas Bendtners spritkørsel en torskedum handling.

Morten Olsen om Bendtners spritkørsel: Torskedumt

Nicklas Bendtner var første tema på dagsordenen, da fodboldlandstræner Morten Olsen tirsdag holdt pressemøde, hvor den egentlige dagsorden var udtagelsen af truppen til VM-kvalifikationskampene mod Tjekkiet og Bulgarien senere i marts.

Olsen fortalte, at han har haft en samtale med Bendtner om sagen, hvor Bendtner kørte bil i København med en promille på 1,75, hvilket kostede angriberen en bøde på mere end 840.000 kroner - samt tre år uden kørekort.

- I kan være 100 procent sikker på, at Nicklas Bendtner kender min syn på fortid og fremtid.

- Jeg har været sengeliggende i 14 dage, og da jeg fik besked om Bendtners torskedumme handling, hjalp det ikke på mit immunforsvar, sagde Olsen.

Han mener, at DBU sendte et fint signal, da unionen udsendte en pressemeddelelse om, at man har givet Bendtner en tænkepause på et halvt år væk fra landsholdet.

Morten Olsen understregede, at enhver har lov at have sin egen mening og være uenige med DBU eller ham selv, men han understreger, at DBU har sendt et klart signal i Bendtner-sagen.

Og så understregede Olsen, at Bendtner ikke altid har haft det lige let.

- Jeg tror, vi glemmer, at Nicklas Bendtner kom ud i en meget tidlig alder. Han har ikke kun haft succes, han har også haft modgang. Også privat.

- Det forsvarer ikke hans handling, overhovedet ikke, siger Olsen.

Han håber nu, at den skadede Juventus-lejesvend finder en klub, hvor han kan få mange kampe på banen.

- Det, det handler om for Nicklas nu, som jeg ser det, er, at han skal kickstarte sin karriere igen og komme til at spille fodbold - meget mere end de seneste år, siger Olsen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.