Morten Olsen: Portugal er blevet bedre

Danmarks næste EM-modstandere er blevet bedre, siden danskerne slog dem i Parken, mener Morten Olsen.

Morten Olsen: Portugal er blevet bedre

Efter sejren over Holland er der ikke tid til pjank og pjat i den danske EM-trup, for allerede onsdag venter Portugal i den næste kamp ved slutrunden i Polen og Ukraine.

Landstræner Morten Olsen har taget de gode og dårlige ting fra 1-0-sejren over Holland med sig til træningen i polske Kolobrzeg.

- Jeg kan godt lide den måde, vi fik sejren hjem på. Men vi må kigge lidt mere nøgternt og tørt på det. Vi skal reparere nogle ting, som vi ikke gjorde godt nok.

- Men vi skal også tage en hel masse med, som vi gjorde godt. Vi skal ud og give portugiserne en god fodboldkamp, siger Morten Olsen.

Han advarer mod at tro, at Portugal bliver en nem modstander, blot fordi holdet tabte 0-1 til Tyskland i den første kamp.

- Dem, der har set Portugals kamp Tyskland, vil nok også mene, at Portugal havde fortjent at få lidt mere ud af den kamp. Så det er godt hold, vi skal op imod, forklarer landstræneren.

Ved det seneste opgør i Parken i efteråret vandt Danmark 2-1. Morten Olsen har set Portugals første kamp på video, og han er i gang med at lægge en taktik til kampen.

- De er blevet bedre, siden vi mødte dem sidste gang. De har et par nye hoveder med i forhold til kampen i Parken, men dem kender vi individuelt, siger han.

- Vi kan også blive endnu bedre, så jeg anser det for at kunne blive et meget tæt opgør, forklarer Morten Olsen.

/ritzau/