Morten Slundt: Kan ikke spille løssluppent

Aalborg Håndbolds bagspiller er især skuffet over forsvarsspillet mod ukrainere

15
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AALBORG:Skuffelsen stod malet i ansigtet på Aalborg Håndbolds spillere, da de søndag tabte 30-36 til Motor Zaporozhye i Champions League. En sejr havde sendt dem i 1/8-finalen, men risikerer de at ryge helt ud i mørket.

- Vi har haft svært ved at få tingene til at fungere på hjemmebane. Vi er helt vilde for at præstere foran vores store publikum, men vi får det bare ikke ud på banen, sukker Morten Slundt.

Aalborgenserne havde ellers færten af et stort comeback, da de reducerede til 29-30 med fem minutter tilbage.

- Men så får vi en udvisning, og den efterfølgende periode vinder de med to mål. Det knækkede os, forklarer bagspilleren.

Morten Slundt vil ikke undskylde det dårlige forsvarsspil med, at ukrainerne var fysisk stærkere.

- Vi havde et fint tag på dem ovre i Ukraine, men vores forsvar hænger bare ikke sammen i dag. Det er jo ikke fordi de er så hurtige, men vi får bare ikke kommunikeret godt nok. Mange ting skulle have været bedre, sukker bagspilleren.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.