AaB

Morten Wieghorst stoler på bredden

AaB-træneren har respekt for FC Roskilde, men frygter ikke en ny pokalblamage

Foto: Kim Dahl Hansen

Foto: Kim Dahl Hansen

FODBOLD:AaB er klare favoritter, når superligaholdet onsdag møder FC Roskilde fra NordicBet Ligaen i pokalturneringen. Domkirkebyens mandskab er nummer sjok i landets næstbedste række, men pilen peger alligevel opad.

Efter ansættelsen af Christian Lønstrup som cheftræner har FC Roskilde spillet et par fine kampe, og i weekenden slog de Hvidovre så klart som 3-0.

- De har fået en rigtig dygtig træner, der også startede fint mod Viborg, selvom de tabte knebent (3-2, red.). De har en del spillere, der har prøvet at spille i Superligaen, så det gør, at vi skal være helt klar. Det er jo som oftest en stor kamp for et lavere rangeret hold, når Superligaens nummer tre kommer på besøg, siger Morten Wieghorst.

Selvom han ser ud til at skifte på en håndfuld positioner til kampen - ved blandt andet at starte med Rasmus Würtz og Kasper Risgård - tager han ikke let på opgaven.

- Alle pokalkampe skal tages seriøst. I foråret fandt vi selv ud af - på første hånd - at det kan gå galt (mod FC Fredericia, red.), og det vil vi ikke udsætte os selv for igen. Men jeg synes, at vi har en stærk trup, hvor alle stort set er klar til at spille. Og de 19 markspillere vi har lige nu, kan alle træde ind i Superligaen. Så der er vi blevet stærkere, selvom vi antalsmæssigt er blevet færre hen over sommerferien, siger AaB-træneren.

Der er kampstart onsdag 18.30 i Roskilde, men kampen vises ikke på tv. Her på NORDJYSKE.dk liveblogger vi til gengæld fra kampen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.