Motionsidræt

Motionscenter åbner på mandag

På man­dag kan man at­ter dyr­ke sin krop i Vrå Mo­tions­cen­ter, der gen­åb­ner ef­ter Vrå Hal­lens sør­ge­li­ge en­de­ligt i maj.  


Foto: Kurt Be­ring

På man­dag kan man at­ter dyr­ke sin krop i Vrå Mo­tions­cen­ter, der gen­åb­ner ef­ter Vrå Hal­lens sør­ge­li­ge en­de­ligt i maj. Foto: Kurt Be­ring

VRÅ:Mindst 670 mennesker i Vrå og omegn glæder sig i øjeblikket til at få ømme muskler og stive led. På mandag genåbner Vrå Motionscenter nemlig efter at have været lukket siden søndag 14. maj, hvor Vrå Hallen nedbrændte. Siden har halbestyrer Alex Rasmussen arbejdet på højtryk på at finde nye lokaler til centret og de 670 mennesker, som benyttede det. Det er nu lykkedes. På Nordre Ringvej står et lokale klart med helt nye motionsapparater til en samlet værdi af 625.000 kr. - Vi har købt motionscykler, vægte, løbebånd, romaskiner - og har netop haft vores 20 frivillige instruktører på introduktionskursus, siger Alex Rasmussen. Motionscentret er ikke beregnet på bodybuildere, som ønsker store muskler og en bred brystkasse. - Vi satser udelukkende på motionister og ældre mennesker, hvilket bl.a. kan ses af, at vores tungeste håndvægt er på 26 kg., siger Alex Rasmussen. Lokalerne på Nordre Ringvej en midlertidig løsning, idet centret flytter tilbage til Vrå Hallen, når den er genopbygget. Hvornår det sker, er der endnu ikke sat dato på.