EMNER

Motorcykler indtog landsby

Arrangement i Nøvling bliver større år for år

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

- Hvor sej har man lige lov at være... Træffet i Nøvling tiltrækker både unge og gamle, og attituden fejler sjældent noget.

NØVLING:Harleyer, riskogere, BMWer og veteraner. Der var motorcykler i alle farver og faconer, da Auto 85 i Nøvling i går indbød kunder og forretningsforbindelser til det årlige sensommertræf. - Det er større end nogensinde, vurderede indehaver og arrangør Jesper Andersen. Han havde på forhånd købt 1500 pølser, og de fik hurtigt ben at gå på, da motorcyklister fra det meste af landet rullede ind i den lille by. - Det er jo efterhånden en fast tradition, at vi siger farvel og tak for sæsonen på denne måde. Men jeg ved ikke hvor meget længere, vi kan blive ved. Grænsen er i hvert fald snart nået, mente Jesper Andersen. Han var dog glad for de mange, som alligevel valgte at tilbringe et par timer i selskab med andre motorcyklister. For selvom det koster i omegnen af 20.000 kroner at bespise så mange mennesker, er det også en uvurderlig reklame for forretningen. - Jeg har da fået solgt et par motorcykler og lidt andet udstyr, fortalte Jesper Andersen. - Men det er nu ikke derfor, jeg gør det. Det er primært på grund af samværet og det hyggelige fællesskab, og det tror jeg også andre sætter stor pris på, understregede han. Sensommertræffet rummede som sædvanlig mange gengangere. Men der var også nye maskiner og motorcyklister mellem gæsterne. - Vi fik først motorcykel for et par år siden, fortalte Kirsten Tobberup og Niels Mikkelsen fra Svenstrup. - Men det er en gammel drøm, og da vi ikke længere har hjemmeboende børn, skulle den altså realiseres, forklarede Niels. Han var ikke den eneste af de fremmødte, som var lidt grå i toppen. Men træffet havde naturligvis plads til alle. - Det er et herligt fællesskab og sammenhold, man får, når man kører motorcykel, mente Niels. - Man hilser på alt og alle, og så bliver der selvfølgelig også sammenlignet og savlet en del, tilføjede han.