Motorcyklist i livsfare efter politijagt

En mand fra Ålsgårde er i livsfare, efter at han kørte galt på sin motorcykel under flugt fra politiet.

Motorcyklist i livsfare efter politijagt

En mand fra Ålsgårde er livsfarligt kvæstet bragt til Rigshospitalets Traumecenter, efter at han tidligere fredag kørte galt på sin motorcykel under en politijagt.

Det er som altid, når politiet selv er involveret, Den Uafhængige Politiklagemyndighed (DUP), der undersøger sagen.

- Det drejer sig om en mand fra Ålsgårde, som kører galt på sin motorcykel under en eftersættelse, siger efterforskningsleder Niels Raasted fra DUP.

- Han forsøger at køre fra politiet, men kører galt på en blind vej i Hillerød, fortsætter han.

Han kan fredag aften ikke oplyse, hvorfor politiet forsøgte at standse motorcyklisten eller de nærmere omstændigheder omkring politijagten.

- Vi har foreløbig afhørt et par vidner, men vi har endnu ikke talt med den politimand, der var tættest på ulykken. Det vil først ske senere, fortæller Niels Raasted.

Ifølge sn.dk forsøgte politiet at standse motorcyklisten på motorvejen i Gl. Holte på grund af en mindre færdselsforseelse.

Men manden tog flugten, og politiet satte efter ham ad Istedrødvejen ind mod Hillerød, hvor manden svingede ned ad Skansevej.

For enden af Skansevej kørte motorcyklen hen over en bakke, og ramte en parkeret bil. Både motorcykel og manden blev slynget op i luften, og motorcyklen landede 30 meter væk, skriver sn.dk.

/ritzau/