Motorcyklist på flugt rammer patruljevogn i høj fart

Gashåndtaget var skruet helt i bund, da en stjålet Harley Davidson-motorcykel bragede ind i en hundevogn.

En 24-årig motorcyklist, der mandag aften forsøgte at køre fra politiet på en stjålet Harley Davidson, endte med at køre frontalt ind i en patruljevogn i nærheden af Nørre Alslev på Falster.

Politiet anser det som lidt af et mirakel, at motorcyklisten er sluppet fra sammenstødet med livet i behold, fordi han kørte med meget høj fart.

- Muligvis var hastigheden oppe i nærheden af 200 kilometer i timen. Han kører venstre om en helle og tørner direkte ind i en af vores hundevogne, siger Søren Østervig, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, til Ritzau.

Airbaggen i patruljevognen blev udløst, og hverken de to betjente i bilen - eller politihundehvalpen bag i bilen - er kommet noget til.

- Kollegerne måtte en tur forbi skadestuen for at blive undersøgt, men de er ikke kommet noget til, mens motorcyklisten brækkede et ben, siger Søren Østervig.

Forud for sammenstødet, der skete på Gåbensevej i retning mod Nykøbing Falster, havde en anden patruljevogn spottet motorcyklisten på Sydmotorvejen.

- Han kører meget hurtigt og derfor tjekker en patruljevogn nummerpladerne, og det viser sig, at motorcyklen er stjålet. Han kører fra patruljevognen med over 200 kilometer i timen, men tre-fire minutter senere stopper flugten altså, da han rammer hundevognen, som kommer fra Nykøbing, siger vagtchefen.

Uheldet skete kort tid efter klokken 22.30.

Den 24-årige mand er i forvejen frakendt kørekortet. Han kommer fra Eskilstrup.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.