Motorcyklist ramte politibil med 200 km/t

Gashåndtaget var skruet helt i bund, da en stjålet Harley Davidson-motorcykel bragede ind i en politibil

Arkivfoto

Arkivfoto

NYKØBING FALSTER: En 24-årig motorcyklist, der mandag aften forsøgte at køre fra politiet på en stjålet Harley Davidson, endte med at køre frontalt ind i en patruljevogn i nærheden af Nørre Alslev på Falster.

Politiet anser det som lidt af et mirakel, at motorcyklisten er sluppet fra sammenstødet med livet i behold, fordi han kørte med meget høj fart.

- Muligvis var hastigheden oppe i nærheden af 200 kilometer i timen. Han kører venstre om en helle og tørner direkte ind i en af vores hundevogne, siger Søren Østervig, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, til Ritzau.

Airbaggen i patruljevognen blev udløst, og hverken de to betjente i bilen - eller politihundehvalpen bag i bilen - er kommet noget til.

- Kollegerne måtte en tur forbi skadestuen for at blive undersøgt, men de er ikke kommet noget til, mens motorcyklisten brækkede et ben, siger Søren Østervig.

Kørte 200 km/t

Forud for sammenstødet, der skete på Gåbensevej i retning mod Nykøbing Falster, havde en anden patruljevogn spottet motorcyklisten på Sydmotorvejen.

- Han kører meget hurtigt og derfor tjekker en patruljevogn nummerpladerne, og det viser sig, at motorcyklen er stjålet. Han kører fra patruljevognen med over 200 kilometer i timen, men tre-fire minutter senere stopper flugten altså, da han rammer hundevognen, som kommer fra Nykøbing, siger vagtchefen.

Uheldet skete kort tid efter klokken 22.30.

Den 24-årige mand er i forvejen frakendt kørekortet. Han kommer fra Eskilstrup.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.