Mourinho anbefaler sine veteraner til VM-hold

Englands landsholdschef Roy Hodgson bør give Frank Lampard og Ashley Cole en VM-billet. Det mener Mourinho.

Chelseastjernerne Frank Lampard og Ashley Cole var med til at kvalificere England til VM. Derfor bør de også med til Brasilien.

Det mener i hvert fald deres manager i Chelsea, José Mourinho.

- Det er ikke min beslutning, men jeg ville være pragmatisk, og hvis jeg en dag er træner for et hvilket som helst landshold, vil jeg mene, at spillere, som skaffede mig til EM eller VM, også skal med mig til slutrunden, siger Mourinho ifølge nyhedsbureauet AFP.

Diskussionen er opstået fordi Englands manager Roy Hodgson, da han udtog sin trup til testkampen mod Danmark på Wembley i næste uge, advarede sin gamle garde om, at han er klar til at tage svære beslutninger, når han udtager sin VM-trup til maj.

Venstrebacken Ashley Cole var med i fire af Englands VM-kvalifikationskampe, tre af dem de svære udekampe i Polen, Montenegro og Ukraine, men han får begrænset med spilletid hos José Mourinho i Chelsea.

Frank Lampard var med i syv af Englands 10 kvalifikationskampe og scorede fire mål, kun overgået af Wayne Rooney.

- Hvis de skaffede mig til slutrunden, ville jeg også have dem med på mit fly. Jeg synes ikke, at det giver mening, at hvis du har stolet på, at de her spillere kunne klare kvalifikationen for dig, så vælger du dem fra til slutrunden, siger Mourinho.

Frank Lampard bliver på landsholdet lige nu presset af, at Arsenals Jack Wilshere og Steven Gerrard synes sikre i startopstillingen og Liverpools Jordan Henderson tiltrækker sig større og større opmærksomhed.

Ashley Cole risikerer at blive andetvalg efter Leighton Baines som venstre back, og Roy Hodgson sendte et signal, da han tog den mulige debutant Luke Shaw fra Southampton med i truppen mod Danmark.

Cole og Lampard får mulighed for at imponere både Mourinho og Roy Hodgson, når Chelsea senere lørdag møder Fulham i Premier League.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst