Mourinho dropper pressen efter bortvisning

Det ligner karantæne til José Mourinho, der lørdag blev bortvist under Chelseas kamp. Mourinho er tavs.

Chelsea-manager José Mourinho ville ikke tale med pressen, efter hans mandskab lørdag tabte for femte gang i sæsonen i Premier League, da West Ham på hjemmebane vandt 2-1.

Forud var gået en intens kamp, hvor José Mourinho i forbindelse med noget ballade i pausen væk fra tv-kameraerne var blevet bortvist. Dermed måtte Mourinho se anden halvleg fra tribunen på stadion.

I første halvleg følte Mourinho formentlig, at alle marginaler var gået mod hans hold, som på det tidspunkt var bagud med 0-1 og havde fået Nemanja Matic udvist. Samtidig havde kun mållinjeteknologi afholdt Chelsea fra en udligning.

Mourinho var så sent som tirsdag ude at brokke sig over dommeren i Champions League, mens han i sidste uge fik en bøde på over 500.000 kroner for dommerbrok i begyndelsen af oktober efter en kamp mod Southampton.

I den forbindelse fik Mourinho også en betinget stadionkarantæne på én kamp, hvis han igen udtalte sig negativt om dommerne i Premier League.

Det er måske årsagen til, at Mourinho lørdag forlod stadion i tavshed, men manageren får formentlig stadigvæk karantæne for sin bortvisning.

Også Chelseas assisterende træner Silvino Louro blev så arrig, at dommeren sendte ham op på tribunen i løbet af kampen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst