Mourinho er utilfreds med engelsk landsholdsspiller

Luke Shaw er langt fra bænken i Manchester United, siger José Mourinho, der er utilfreds med englænderen.

Ritzau
FBL-ENG-PR-MAN UTD-BOURNEMOUTH Foto: Scanpix/Oli Scarff
3. april 2017 07:46

Fodboldspilleren Luke Shaw blev regnet som et stort håb på pladsen som venstre back, da han i sommeren 2014 blev hentet fra Southampton til Manchester United.

Snart tre år senere ser virkeligheden noget anderledes ud for den i dag 21-årige spiller, der er havnet ude i kulden hos United-manager José Mourinho.

Portugiseren giver klart udtryk for, at han ikke er imponeret af Luke Shaw, der kun har fået spilletid i to kampe de seneste fire måneder.

- Det er svært for ham at få en plads på bænken. Jeg kan ikke sammenligne ham med Ashley Young, Matteo Darmian og Daley Blind.

- Jeg kan ikke sammenligne den måde, han træner, måden han er engageret på, fokus, ambitioner. Han er langt efter, siger José Mourinho ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Luke Shaw fik debut for Englands A-landshold i marts 2014 i en 1-0-sejr over Danmark. Samme sommer var han som 18-årig med i Englands trup ved VM i Brasilien.

Luke Shaw blev hentet i sommeren 2014 for en pris, der angiveligt lå på omkring 275 millioner kroner.

Manchester Uniteds daværende manager, Louis van Gaal, måtte dog hurtigt bede den unge stjerne om at selvtræne, da han angiveligt ikke var i god nok form.

Senere fik Luke Shaw andre problemer, da han i september 2015 blev tacklet så voldsomt i en Champions League-kamp mod PSV Eindhoven, at han pådrog sig et dobbelt benbrud.

Skaden holdt ham ude i næsten et år, og efter José Mourinhos indtog på Old Trafford sidste sommer har Luke Shaw ikke været i høj kurs i Manchester United.

På landsholdet er han dog ikke afskrevet.

Således fik Luke Shaw for nylig spilletid som indskifter, da England tabte 0-1 ude til Tyskland i en venskabskamp.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...