Mourinho roser Højbjergs intelligens: Han bliver træner

José Mourinho er fuld af lovord om Pierre-Emile Højbjerg efter Tottenhams sejr over Arsenal.

Pierre-Emile Højbjerg jubler med Son Heung-Min efter sidstnævntes mål til 1-0 mod Arsenal.

Pierre-Emile Højbjerg jubler med Son Heung-Min efter sidstnævntes mål til 1-0 mod Arsenal.

LONDON:Tottenham leverede søndag endnu et fornemt resultat, da London-derbyet hjemme mod Arsenal blev vundet med 2-0.

Dermed fastholdt Tottenham førstepladsen i Premier League, efter at det også er blevet til sejre over blandt andre Manchester United og Manchester City med henholdsvis 6-1 og 2-0.

Også mod Arsenal var der fuld spilletid til Pierre-Emile Højbjerg på den defensive midtbane, og nok engang følte José Mourinho behov for at rose sit danske islæt til skyerne.

- Pierre er først og fremmest meget intelligent. Han læser spillet rigtig godt. Han bliver helt sikkert træner en dag, siger José Mourinho ifølge goal.com.

- Han er irriterende og stiller spørgsmål om, hvorfor vi gør dit, og hvorfor vi gør dat. På banen læser han situationerne meget, meget godt, og spillerne omkring ham er virkelig kompakte, de læser spillet, fortsætter portugiseren.

Han mener, at Højbjerg er undervurderet.

- Fysisk er han meget, meget stærk, og teknisk set er han meget bedre, end folk tror. Nogen mener, at de teknisk gode spillere er dem, der bruger hælen. Sådan ser jeg ikke på det. Det gjorde trænere for 30-40 år siden.

- Enkelthed er genialt. Og fyren (Højbjerg, red.) er enkel i alt, han gør med bolden. Jeg synes, at han er en fænomenal spiller. Tillykke, Mr. Levy, siger Mourinho med henvisning til Tottenham-formand Daniel Levy.

Tottenham fører Premier League med 24 point på bedre målforskel end Liverpool. Chelsea har 22 point på tredjepladsen.

Tottenhams næste opgave i ligaen er udekampen mod Crystal Palace på søndag. Forinden venter en hjemmekamp mod Antwerpen i Europa League, hvor Tottenham allerede er sikret avancement.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.