Mourinho roser Liverpools manager-valg

Real Madrid-træner José Mourinho tror på, at Brendan Rodgers bliver en succes i Liverpool.

Mourinho roser Liverpools manager-valg

Når Swansea-manager Brendan Rodgers i løbet af fredagen præsenteres som ny Liverpool-boss, så har den engelske traditionsklub foretaget sig et fornuftigt valg, mener Real Madrid-træner José Mourinho.

Den tidligere Chelsea-manager havde Brendan Rodgers i sin trænerstab i netop Chelsea, og portugiseren tror på, at Brendan Rodgers bliver en succes i Liverpool.

- Jeg er glad for det, der sker, specielt fordi han fik jobbet som konsekvens af sit fantastiske arbejde i Swansea, siger Mourinho til The Sun.

Brendan Rodgers blev hentet til Chelsea af Mourinho i 2004, hvor den kommende Liverpool-manager skulle stå i spidsen for ungdomsholdet.

To år senere blev Brendan Rodgers rykket op som reserveholdstræner i London-klubben, inden han skiftede til Watford.

- Brendan er en god mand, et familiemenneske og en ven. Da han ankom til Chelsea, var han en ung træner, der havde mod på at lære, men han var også en træner med idéer, som ikke kun ville lytte, men også ville kommunikere og dele sine tanker, siger Mourinho.

Det er ventet, at Brendan Rodgers får en kontrakt på tre år i Liverpool, der sidste måned fyrede klublegenden Kenny Dalglish.

/ritzau/