Mourinho skal mødes med utilfredse fans

José Mourinho vil før lørdagens derby mod Atlético Madrid stille sig op på banen foran misfornøjede fans.

Mourinho skal mødes med utilfredse fans

Real Madrids træner José Mourinho er ikke bleg for en konfrontation med utilfredse fans.

Derfor vil han før lørdagens derby mod Atlético Madrid gå alene ud på banen før kampstart og møde de fans, der piftede ad ham under en af madrilenernes kampe midt på ugen i den spanske pokalturnering.

- De tiljubler mig, de pifter ad mig, sådan er livet i fodboldverdenen. I morgen (lørdag red.) går jeg ud på banen alene før kampstart.

- De, der vil pifte ad mig, kan gøre det. Folk, der ankommer senere, burde støtte deres hold. Støtte deres Real Madrid, så Real Madrid kan nå holdets mål, hvilket er at vinde kampen, sagde Mourinho til en pressekonference fredag.

Real Madrid er otte point efter Atlético Madrid, der ligger på andenpladsen og hele 11 point efter ærkerivalerne fra Barcelona.

Midt på ugen gav flere fans derfor luft for deres frustrationer, da Real vandt 3-0 over Alcoyano.

Kampen mod Atlético Madrid er særlig vigtig, da det er en derbykamp, hvor begge Madrid-hold har mulighed for at stjæle tre vigtige point i kampen om førstepladsen i ligaen.

Atlético Madrid har ikke vundet over Real i mere end et årti, men det får holdet mulighed for at ændre på, når det lørdag aften gæster Bernabeu Stadion.

/ritzau/Reuters

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden