Mourinho skammer sig over Chelseas racismesag

Chelsea inviterer mørkhudet franskmand til London efter racisme-episode i forbindelse med CL-kamp i Paris.

Chelsea-manager José Mourinho fortæller, at han og spillertruppen skammer sig over den racismesag, som fodboldklubben er havnet i.

Tirsdag aften var Chelsea i Paris for at spille Champions League-kamp mod Paris Saint-Germain, og her viste en video fra metroen, hvordan en gruppe Chelsea-tilhængere skubbede til en sort mand og forhindrede ham i at komme ind i en togvogn.

Desuden blev der sunget racistiske sange i forbindelse med episoden.

- Vi skammer os, men måske burde vi ikke, fordi jeg nægter at blive sat i forbindelse med de personer i metroen, siger Mourinho ifølge Reuters.

Den portugisiske manager tilføjer, at Chelseas multikulturelle trup er påvirket af sagen.

- Truppen reagerer som jeg. De er skuffede, men spillerne føler heller ikke, at disse mennesker har noget med os at gøre, siger Mourinho.

Fredag aften står det klart, at Chelsea har forbudt fem personer at komme på klubbens stadion, Stamford Bridge, mens deres rolle bliver undersøgt i sagen.

Desuden har Chelsea inviteret den forurettede mand til London for at se returkampen i 1/8-finalen mod PSG i næste måned.

- Jeg tror ikke, at han kun ville kunne se kampen, men han ville også kunne føle, hvad Chelsea i virkeligheden er.

- Lige nu har han det forkerte indtryk af Chelsea. Besøger han os, ville han kunne føle, at de personer, som har gjort dette ved ham, intet har med Chelsea at gøre, siger Mourinho.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.