Mourinho tager anførerbind fra Pogba uden forklaring

José Mourinho har frataget Paul Pogba rollen som viceanfører i Manchester United, bekræfter manageren.

Paul Pogba (i midten) så til fra tilskuerrækkerne, da Manchester United tirsdag skuffende røg ud til Derby i Liga Cuppen. Foto: Andrew Yates/Reuters

Paul Pogba (i midten) så til fra tilskuerrækkerne, da Manchester United tirsdag skuffende røg ud til Derby i Liga Cuppen. Foto: Andrew Yates/Reuters

Den franske midtbanestjerne Paul Pogba kommer ikke til at bære anførerbindet hos Manchester United i fremtiden.

Uniteds manager, José Mourinho, har således besluttet, at Pogba ikke længere skal have rollen som den engelske storklubs viceanfører.

Han understreger samtidig, at der ikke er nogen problemer mellem de to.

- Den eneste sandhed er, at jeg har taget beslutningen, om at Paul ikke længere er vores viceanfører. Der har ikke været nogen uoverensstemmelser eller nogen problemer overhovedet, siger Mourinho.

Paul Pogba var ikke med, da United tirsdag aften blev sendt ud af Liga Cuppen efter et nederlag i straffesparkskonkurrence til Derby.

- Den samme person, der beslutter, at Paul ikke længere er viceanfører, er præcis den samme person, der besluttede, at han var - nemlig mig.

- Jeg er manageren. Det er mig, der kan tage de her beslutninger. Der har ikke været nogen problemer, og det her er bare en beslutning, og den behøver jeg ikke at forklare, lyder det fra den portugisiske manager.

Pogba har i denne sæson vikarieret som anfører i tre kampe, hvor anfører Antonio Valencia har været fraværende.

Den erfarne United-spiller Ashley Young bar anførerbindet i kampen mod Derby, hvor hverken Valencia eller Pogba var på banen.

Mourinho og United har fået en sløv start på sæsonen. Ud over tirsdagens exit i Liga Cuppen halter klubben allerede efter de øvrige tophold i Premier League.

United har ti point efter sæsonens første seks kampe. Det er otte point færre end rivalerne fra Liverpool, der ligger nummer et.

/ritzau/Reuters

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.