Mourinho: Uafgjort mod Steaua er ikke nok for Chelsea

José Mourinho mener ikke, at Chelsea kan nøjes med uafgjort i tirsdagens Champions League-kamp i Rumænien.

30. september 2013 13:34 - Opdateret 30. september 2013 13:35

Mourinho: Uafgjort mod Steaua er ikke nok for Chelsea

Chelsea fik en helt igennem forfejlet start på fodboldens Champions League, da holdet tabte 1-2 til Basel i første spillerunde.

Derfor mener manager José Mourinho ikke, at holdet kan bruge andet end en sejr i tirsdagens udekamp mod rumænske Steaua Bukarest.

- Selv uafgjort er formentlig ikke godt for os, så vi skal være forberedte.

- Det kræver 12 point at være sikker på at gå videre, så hvis vi taber, er der fire kampe tilbage, som vi alle skal vinde. Det pres vil vi ikke sætte os selv under, siger han ifølge nyhedsbureauet AFP.

Chelsea ved, hvor svært det kan være at spille på udebane i Bukarest. I marts tabte englænderne 0-1 til netop Steaua i ottendedelsfinalen i Europa League, men vandt dog samlet i kraft af en 3-1-sejr hjemme.

Steaua Bukarest, der i første runde tabte 3-0 til Schalke 04, vender i denne sæson tilbage til Champions League efter at have været fraværende siden 2008. Holdet har ikke vundet en kamp i den fornemste klubturnering siden september 2006.

Rumænerne har til gengæld en fremragende statistik mod engelske hold på egen bane, hvor det kun er blevet til ét nederlag i otte europæiske kampe i tidens løb.

/ritzau/AFP

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...