Mourinho: Uafgjort mod Steaua er ikke nok for Chelsea

José Mourinho mener ikke, at Chelsea kan nøjes med uafgjort i tirsdagens Champions League-kamp i Rumænien.

Mourinho: Uafgjort mod Steaua er ikke nok for Chelsea

Chelsea fik en helt igennem forfejlet start på fodboldens Champions League, da holdet tabte 1-2 til Basel i første spillerunde.

Derfor mener manager José Mourinho ikke, at holdet kan bruge andet end en sejr i tirsdagens udekamp mod rumænske Steaua Bukarest.

- Selv uafgjort er formentlig ikke godt for os, så vi skal være forberedte.

- Det kræver 12 point at være sikker på at gå videre, så hvis vi taber, er der fire kampe tilbage, som vi alle skal vinde. Det pres vil vi ikke sætte os selv under, siger han ifølge nyhedsbureauet AFP.

Chelsea ved, hvor svært det kan være at spille på udebane i Bukarest. I marts tabte englænderne 0-1 til netop Steaua i ottendedelsfinalen i Europa League, men vandt dog samlet i kraft af en 3-1-sejr hjemme.

Steaua Bukarest, der i første runde tabte 3-0 til Schalke 04, vender i denne sæson tilbage til Champions League efter at have været fraværende siden 2008. Holdet har ikke vundet en kamp i den fornemste klubturnering siden september 2006.

Rumænerne har til gengæld en fremragende statistik mod engelske hold på egen bane, hvor det kun er blevet til ét nederlag i otte europæiske kampe i tidens løb.

/ritzau/AFP

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst