Mourinho: Vi har alt at tabe mod Galatasaray

Real Madrid-træner José Mourinho kræver sejr over Galatasaray, selv om mindre kan være nok til at gå videre.

Mourinho: Vi har alt at tabe mod Galatasaray

Real Madrid har en komfortabel 3-0-føring i bagagen til tirsdagens udebaneopgør mod Galatasaray i Champions Leagues kvartfinaler.

Tyrkerne har på grund af det store nederlag i den første kamp i Madrid alt at vinde, mens spanierne har alt at tabe, påpeger Real Madrid-træner José Mourinho inden returopgøret i tyrkiske Istanbul.

- Hvis vi taber 0-4, 1-5 eller efter straffespark, så vil hele verden kigge på os og måbe. Det vil være en meget skidt situation for os, siger Mourinho til nyhedsbureauet AFP.

- Især for Real Madrid, fordi det vil være uventet. Vi har alt at tabe og intet at vinde, fordi alle forventer, at vi går videre, forklarer portugiseren.

Mourinho jagter en tredje Champions League-titel med sit tredje hold i et tredje land efter triumferne med Porto og Inter.

- Min udfordring er at lade være at tænke på 3-0-sejren, men i stedet tænke på fodboldkampen. Når man tænker på en fodboldkamp, så vil man spille for at vinde, og det er udfordringen for spillerne.

- Hvis vi taber 0-2 eller 1-3, så vil jeg ikke rejse glad hjem, siger Mourinho, selv om det vil være nok til en samlet sejr.

- Jeg vil vinde kampen, og hvis vi ikke kan vinde den, så vil vi forsøge at få uafgjort, siger han.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.