Moyes efter CL-succes: Der venter stadig en stor opgave

Manchester Uniteds manager håber på, at sejren over Olympiakos bliver et vendepunkt for klubben.

Den kriseramte engelske storklub Manchester United fik onsdag aften en tiltrængt fodboldoprejsning i Champions League.

Men klubbens hårdt pressede manager, David Moyes, lader sig ikke rive med af 3-0-sejren over Olympiakos og kvartfinalepladsen i turneringen.

- Jeg vil ikke sige, at dette resultat er en begyndelse på en ændring i vores held. Men det håber jeg, siger David Moyes ifølge nyhedsbureauet Reuters.

United har haft en skidt sæson i den hjemlige liga, efter at David Moyes overtog trænersædet fra Alex Ferguson. Klubben ligger langt tilbage i Premier League og satser nu på succes i Champions League.

David Moyes håber, at onsdagens sejr over Olympiakos bliver et vendepunkt for klubben, men der er stadig lang vej endnu.

- Selvom det er et rigtig godt resultat og en meget vigtig sejr, så kan jeg ikke sige, at alting nu vil ændre sig. Jeg har en stor opgave. Der er en masse ændringer, og det vil tage tid, siger United-træneren ifølge Reuters.

Manchester United ligger 18 point efter førerholdet Chelsea i Premier League og 12 point efter Manchester City, som ligger til at tage den sidste plads i næste års Champions League.

David Moyes har ingen problemer med, at United ikke bliver spået succes i den europæiske turnering i denne sæson.

- Vi er måske ikke favoritter til at vinde Champions League, men hvis vi går ind til kvartfinalerne som undertippede, er det fint med mig, siger han og tilføjer, at truppen kan få flere sejre i turneringen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.